Smrt poznatog glumca, Pola Vokera, zvezde filma "Fast and furious" svet i dalje ne može da prežali, iako je prošlo osam godina od tragičnog događaja, ali, sada je njegova ćerka sve više skreće pažnju javnosti na sebe.

Na nedavno održanoj premijeri devetog nastavka franšize popularnog filma pojavila se Medou Voker 22-godišnja ćerka prerano preminulog miljenika publike.

Lepa Medou koja je danas uspešna manekenka privlačila je pažnju svojom dugom, crnom haljinom koja je imala zanimljiv izrez na njenom stomaku i srebrnu mašnicu. Mankenka je imala minimalnu količinu šminke na licu i jednostavne minđuše.

Inače, Medou je ostala bez oca Pola 30. novembra 2013., nekoliko nedelja nakon njenog 15. rođendana. Glumac je poginuo sa samo 40 godina u stravičnoj nesreći nakon što se Poršeom zabio u metalni stub na ulici i vozilo se zapalilo.

pol voker cerka
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Dve godine kasnije, tada još uvek tinejdžerka, odlučila je da se bori za pravdu.

Podigla je tužbu protiv Poršea, jer je nemačkog proizvođača sportskih automobila krivila za saobraćajnu nesreću i smrt svog oca. Naime, Meadou je tvrdila da je njen otac živ zapaljen.

Rob Latour / Shutterstock Editorial / Profimedia Ćerka Pola Vokera

Pol je ostao u svom automobilu zarobljen u sedištu, a navodno ga je pojas prikliještio i slomio mu rebra i karlicu. "Porše" i ćerka slavnog glumca su se na kraju ipak nagodili, iako je nepoznanica kolika je odšteta u pitanju.

Medou ga se često priseća u svojim objavama na Instagramu i svaki put dirne u srca milione koji je prate na toj društvenoj mreži.

Nju većina pamti kao preslatku devojčicu s kojom je njen tragično preminuli otac i glumac obožavao da pozira i druži se, a ta devojčica je danas odrasla u prekrasnu mladu ženu koja je nedavno odradila svoju prvu modnu reviju i teško bismo je prepoznali da ne znamo o kome je reč.

pol voker cerka
Youtube 

Naime, ona je nedavno nosila reviju modne kuće "Givenchy" na pariškoj nedelji mode.

Ovo je bila njena prva saradnja sa popularnom francuskom modnom kućom, a ovim uspehom odmah se pohvalila na društvenim mrežama na kojima je objavila isečke iz Pariza.

Medou je tada učestvovala na Živanši reviji, rame uz rame sa Belom Hadid i Džordan Dan, koje važe za jedne od najpopularnijih modela današnjice.

pol voker cerka
Youtube 

Zanimljivo je da je ćerka popularnog glumca još sa 18 godina tajno potpisala ugovor sa modnom agencijom "Women Management" pod čijim okriljem rade neke od najslavnijih manekenki današnjice.

Zvezda akcionih filmova kćerku je dobio u vezi s Rebekom MekBrejn (46) koja je bila učiteljica na Havajima. Mnogi kažu da ima liči na oca, kao i da ima njegove prepoznatljive "oči anđela".