Smrt poznatog glumca, Pola Vokera, zvezde filma "Fast and furious" svet i dalje ne može da prežali, iako je prošlo osam godina od tragičnog događaja, ali, sada je njegova ćerka ona koja je skrenula pažnju javnosti na sebe. Naime, Meadou Volker (22) ostvarila se u ulozi manekenke, a koliko joj karijera ide uzlaznom putanjom, govori i činjenica da je pre nekoliko dana nosila reviju modne kuće "Givenchy" na pariškoj nedelji mode. 

Kako se navodi, ovo je njena prva saradnja sa popularnom francuskom modnom kućom, a ovim uspehom odmah se pohvalila na društvenim mrežama na kojima je objavila isečke iz Pariza.

Tako je Medou učestvovala na Živanši reviji, rame uz rame sa Belom Hadid i Džordan Dan, koje važe za jedne od najpopularnijih modela današnjice. 

Zanimljivo je da je ćerka popularnog glumca još sa 18 godina tajno potpisala ugovor sa modnom agencijom "Women Management" pod čijim okriljem rade neke od najslavnijih manekenki današnjice.

medou volker
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

"Bravo. Svaka čast. Otac bi bio ponosan kada bi znao koliko lepa i uspešna žena si postala. Ovo je veliki korak", samo su neki od komentara ispod objave. 

Kada je Pol Volker poginuo u stravičnoj saobraćajnoj nesreći 2013. godine, Medou je imala samo 14 godina. Dve godine kasnije, tada još uvijek tinejdžerka, odlučila je da se bori za pravdu.

Podigla je tužbu protiv Poršea, jer je nemačkog proizvođača sportskih automobila krivila za saobraćajnu nesreću i smrt svog oca. Naime, Meadou je tvrdila da je njen otac živ zapaljen. Pol je ostao u svom automobilu zarobljen u sedištu, a navodno ga je pojas prikliještio i slomio mu rebra i karlicu. "Porše" i ćerka slavnog glumca su se na kraju ipak nagodili, iako je nepoznanica kolika je odšteta u pitanju. 

Zvezda akcionih filmova kćerku je dobio u vezi s Rebekom MekBrejn (46) koja je bila učiteljica na Havajima. Mnogi kažu da ima liči na oca, kao i da ima njegove prepoznatljive "oči anđela".