Nakon što se pomirio i verio Kloi Kardašijan s kojom ima ćerkicu Tru i dva dana nakon što su viđeni zajedno u javnosti nakondužeg vremena, reklo bi se da se neverni košarkaš vratio starim navikama.

Naime, tokom žurke na Bel Eru na koji je stigao oko ponoći, Tristan je viđen kako ulazi u sobu s tri dame i jednim prijateljem. Izašao je pola sata kasnije vidno umoran, a zatim je nastavio da se zabavlja.

Kući je otišao u muškom društvu oko četiri ujutro, a tada ga je dočekao još jedan raskid s majkom svog drugog deteta.

tristan tomspon paparaco
Roger / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Zvezda Bolton Celtics-a na žurki se pojavio prošlog petka, a bila je reč o rođendanskoj zabavi na kojoj su bili brojni poznati.

Pre nego što je završio u jednoj od soba, Tristan je naručivao šampanjac, nazdravljao s prijateljima i ženama, te je jednu celo vreme dirao po zadnjici. S njom je otišao u sobu.

Jedna je navodno pevačica u usponu, druga radi u beauty biznisu, a za treću se još uvek ne zna ko je, iako se šuška da je u elitnim krugovima poznata kao velika obožavateljka poznatih, ali i ludih žurki.

Za to vreme, Kloi je pričala o tome kako je povratio njeno poverenje kada je videla koliko se trudi da je ponovo osvoji. Izgleda da ona nikako ne može da nauči lekciju.

kloi kardasijan i tristan tomson
Splash News / Splash / Profimedia 

Par je počeo da se viđa 2016. godine, a Tristan je pre gotovo tri godine proveo vrelu noć sa Lani Bler, samo nekoliko dana pre nego što će Kloi roditi njihovu ćerku Tru.

Kasnije je bio upleten i u skandal sa Džordin Vuds, nekadašnjom najboljom prijateljicom Kajli Džener. Kloi mu je oprostila sve dosadašnje prevare. Krajem februara, pojavili su se navodi da ju je košarkaš verio, a Kloi je potvrdila navode. Kako izgleda žena s kojom je Tristan varao Kloi pre samo dva meseca, pogledajte u galeriji:

The Last Jedi Master / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, Instagram Sindi Čejs