Model Sidni Čejs javno je otkrila kako je u januaru ove godine imala aferu s NBA košarkašem Tristanom Tompsonom kao i kako je bio jako dobar. Tvrdi kako nije znala da je zauzet, jer je on tvrdio drugačije, a kad je saznala da laže, prekinula je viđanje sa njim.

Sidni je naknadno otkrila kako ju je Tristan poslednji put kontaktirao dan nakon rođendana ćerkice Tru koju ima s Kloi, ako ne računamo dan nakon što je afera izbila u medije. Kardašijanka je zatim pokušala da je kontaktira putem privatnih poruka na Instagramu i molila je za diskreciju, ali 23-ogodišnjakinja je objavila i njene dve poruke u kojima je pisalo: "Hej Sidni, Kloi je" i "Nadam se da možemo da razgovaramo u poverenju" stajalo je u poruci.

kloi kardašijan poruka
printscreen/instagram 

Reagovao je i Tristan koji je modelu preko advokata poslao tužbu zbog tvrdnji, a zanimljivo, advokata deli sa svojom još uvek verenicom Kloi za koju veći deo javnosti smatra kako se ponižava šta mu sve oprašta već godinama.

Sidni je u početku tvrdila da nije dobila pismo jer je ono poslato na mejl adresu koju više ne koristi, ali zatim je promenila iskaz i rekla kako ga je primila, baš kao i podkast u kom je Sidni otkrila aferu i koji je sada izbrisan.

"Nastavljam sa svojim tvrdnjama koje su istinite i neće me niko nazivati lažljivicom. Neka ovo bude lekcija svima da ne dopustite da vas iko, bez obzira na novac ili slavnu porodicu, ućutka ili ocrni vaše ime", poručio je manekenka kojoj je naglo porasla popularnost.

kloi kardašijan i tristan
printscreen/youtube/Keeping Up With The Kardashians 

U međuvremenu se oglasila i poznata glumica Vivika Foks koja je jasno poručila Kloi da prestane da bude Tristanov otirač.

"Prvo, devojko, ti si Kardašijanka. Verovatno postoji celo red muškaraca koji žele da budu s tobom. Drugo, zar zaista želiš da takav muškarac bude očinska figura tvojoj ćerki? Koji ne zna da ceni njenu majku?", rekla je glumica.

Kloi se još uvek nije oglasila u vezi svega, niti Tristan, ali čini se da se kako drama neće tek tako završiti!