Kada su čuvene Kardašijanke otkrile da se rijaliti koji ih je proslavio više neće prikazivati, mnogi su ostali u šoku. "Keeping up with Kardashians" završio se poslednjom, 20. sezonom, a mnogima je nezamislivo to što više neće moći da gledaju popularan šou program.

Međutim, sestre Kardašijan-Džener okupile su se još jednom u emisiji slavnog Endija Koena gde su otvorile dušu o svemu što se događalo ispred i iza kamera tokom više od 14 godina prikazivanja, a otkrile su i mnoge tajne o kojima se do sada samo nagađalo.

Posebna pažnja bila je uperena u Kloi Kardašijan, ponajviše zbog brojnih skandala koji su obeležili ovu godinu, počev od nove prevare Tristana Tomsona sa manekenkom i influenserkom Sindi Čejs pa sve do fame koja se podigla nakon što je njena neobrađena fotografija procurila u javnost.

Kloi je tada svim silama pokušavala da spornu fotku ukloni sa mreža, a mnogi su je veoma kritikovali zbog ovog poteza. Usledilo je priznanje da je godinama imala problem sa samopouzdanjem jer je bila "debela Kardašijanka", te da joj je zbog medija nametnuta nerealna slika o lepoti.

klo kardasijan  priznala jednu operaciju
Instagram 

Poznata Kardašijanka progovorila je o svemu u emisiji, a prokomentarisala je i sve prevare svog nekadašnjeg partnera Tristana Tomsona, raskid veridbe, planove o drugom detetu i problemima sa održavanjem trudnoće. Priznala je da bi se ponovo udala za Lamara Odoma, kao i da je oprostila Džordin Vuds, nekadašnjoj najboljoj prijateljici Kajli Džener sa kojom ju je Tristan prevario.

klo kardasijan progovorila o prevarama tristana tomsona
printscreen/youtube/Keeping Up With The Kardashians 

Međutim, ono što je najviše privuklo pažnju medija je njeno priznanje o intervencijama koje je imala. Naime, poznato je da je Kloi potpuno drugačije izgledala na početku karijere nego sada, a godinama su se provlačili navodi koje je sve operacije imala. Takođe, influenserka je poznata i po preteranoj upotrebi Fotošopa zbog čega je takođe bila na meti kritika.

Sada je prvi put progovorila o svemu i otvoreno rekla: "Imala sam samo jednu operaciju nosa kod doktora Raja Kanodije", a potom dodala, da je "ubrizgavala i injekcije, ali ne botoks" zbog loših reakcija na njega.

Na sve to, Endi Koen pitao ju je da li postoji još nešto o čemu se uvek piše o njoj, a da nije istina.

"Naravno, svi uvek kažu 'Pa ona je odradila transplataciju celog lica'. A ja sam imala samo jednu operaciju nosa. Svi se odmah potresaju. A zašto me nikada niste pitali? Niko me nikada o tome nije ništa pitao. Vi ste prvi koji pitate za moj nos", priznala je Khloi.

kloi kardasijan priznala operaciju nosa i da je ubrizgavala filere
printscreen/youtube 

Naravno, usledile su reakcije na mrežama, a najglasniji su oni koji su tvrdili da je Kloi ovog puta slagala jer jeste bila pitana za operacije, ali je to uvek demantovala.

Takođe, mnogi smatraju da je apsolutna laž i to da je odradila samo jednu operaciju na svom licu. Uostalom, pogledajte slike kako je nekad izgledala, a kako izgleda danas, i procenite i sami da li je izrečeno istina, ili je Kardašijanka još jednom pokušala da zamaže oči javnosti sopstvenom iskrivljenom "istinom".

Shuterstock, Clark Samuels / Shutterstock Editorial / Profimedia Pogledajte koliko se promenila rijaliti zvezda