Ova godina počela je poprilično trnovito za Kloi Kardašijan. U stvari, taman kad se učinilo da su se stvari konačno sredile, ređao se skandal za skandalom.

Najpre su pale prozivke zbog preteranog korišćenja Fotošopa, zatim, cela kontroverza zbog neobrađene fotografije koju je pratila njena ispovest o detinjstvu, odrastanju i tome što su je smatrali "debelom Kardašijankom"... Sa druge strane, iako se činilo da je konačno na istoj strani sa ocem svog deteta, Tristanom Tomsonom, koji ju je čak i verio, isplivali su dokazi da on opet nije mogao da ostane veran, već ju je varao sa Instagram modelom Sindi Čejs.

sindi cejs
The Last Jedi Master / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Neko bi pomislio da će se zbog svega toga Kloi konačno opametiti, ali ne. Na sve to, ona je rešila da presavije tabak i tuži ne Tristana, već upravo Sindi jer je, zamislite, iznela istinu o Tomsonu.

I ako ste pomislili i da je tu kraj, naravno da ima još. Posle svega učinjenog, Kloi i dalje želi da bude majka još jednog deteta, i to sa Tristanom.

Koliko je daleko sve otišlo svedoči i činjenica da Kardašijanka razmišlja i o surogat majci, a oko svega toga posavetovala se sa sestrom Kim, koja je na taj način dobila dvoje dece.

Kako su navodno velike šanse da izgubi trudnoću jer je i u prošlosti imala problema da uopšte zatrudni, Kloi smatra da je surogat najbolji izbor da Tru dobije još jednog brata ili sestru.

Međutim, javio se još jedan problem. Naime, kada se posavetovala sa stručnjakom za surogatstvo, saznala je da, u slučaju da se oplodi više jajnih ćelija, te da krenu da se razvijaju blizanci, surogat-majka može da odbije da nastavi sa trudnoćom i legalno je prekine.

Ne znajući da surogat-majke imaju tu opciju, Kloi je samu sebe nazvala naivnom, i istakla da će dobro razmisliti o svemu.

Naravno, njena porodica je podržava u svemu, iako nisu ni najmanje srećni što planira proširenje porodice sa serijskim preljubnikom. Ali, očigledno je da je Kloi zaljubljena do ušiju, jer ko bi prešao preko svih tih stvari?

Šta će na kraju biti od svega toga, i da li će rijaliti zvezda ipak ostati sa Tristanom i posle svega, ostaje da vidimo, ali više smo nego sigurni da se košarkaš nije opametio, i da ovo nije poslednji put da se priča o njegovim prevarama.