Ekcentrični roker Mašin Gan Keli i njegova devojka, glumica Megan Foks, mesecima pune novinske stupce zbog svoje veze koja je često okarakterisana kao više nego bizarna. Glumica je zbog njega ostavila muža i decu, a muzičarem ju je veoma brzo zaprosio.

Poznati su po veoma čudnim izlivima ljubavi, a ne prežu ni od toga da javno pokazuju koliko su zaljubljeni. 

Takođe, Mašin Gan Keli poznat je po neobičnom stilu odevanja zbog kog se često našao na meti kritika, a vremenom je uticao i na stil odevanja svoje devojke koja sad pokazuje daleko više "kože" nego dok je bila u braku sa Brajanom Ostinom Grinom, zvezdom nekada hit serije "Beverly Hills".

Nedavno je upravo o njihovom izdanju na dodeli nagrada Billboard Music brujao ceo svet. Ona je izabrala haljinu koja je više otkrivala nego pokrivala, a Mašin je za tu priliku ofarbao jezik u crno.

megan foks i masin gan keli na dodeli bilbord nagrada
printscreen/instagram 

Zato ne čudi što ga mnogi smatraju nezrelim, i čak neodgovorinim u mnogim segmentima života, pogotovo ako se uzme u obzir njegova mračna prošlost sa opijatima. Mašin, kome je pravo ime Kolson Bejker, nekoliko puta je izjavio da se iz pakla droge izvukao upravo zahvaljujući Megan i bliskom prijatelju i dečku Kortni Kardašijan, Travisu Skotu.

Međutim, istina je da u njegovom životu već 12 godina postoji jedna konstanta, a to je njegova ćerka, Kejsi Kolson Bejker, koja mu je kako kaže "istinsko svetlo u životu i najbolji prijatelj".

Nedavno su ih paparaci uslikali zajedno kada su zajedno sa Megan otišli na večeru nakon njegovog nastupa na Venice Beach krovu. Fotografije su brzinom svetlosti preplavile mreže, a mnogi su bili šokirani činjenicom da Mašin ima ćerku i to tako veliku.

megan foks masin gan keli sa njegovom cerkom kejsi kolson bejker
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Kako izvori bliski muzičaru kažu, Mašin je veoma brižan i posvećen otac uprkos tome što je ćerku dobio kada je imao samo 18 godina. Dobio ju je u vezi sa tadašnjom devojkom Emom Kenon, a iako su pokušali da održe vezu, na kraju su raskinuli ponajviše jer je već tada upao u ozbiljne probleme sa narkoticima.

cerka masin gan kelija
printscreen/instagram 

Danas su u sjajnim odnosima, a Kejsi često dolazi kod njega i navodno obožava i Megan i njene sinove. Kolson je veoma zaštitnički nastrojen i trudi se da je sačuva od paparaca, a na mrežama retko objavljuje njene fotografije upravo iz tog razloga - kako bi mogla da ima nesmetano detinjstvo.

Njih dvoje su se pojavili i u filmu zajedno, a Mašin nije krio koliko je ponosan na svoju mezimicu.

Mnoge pesme inspirisane su upravo njom, i kako kaže, trudi se da bude bolji čovek i bolji uzor kako bi izrasla u sjajnu osobu. "Ona zaslužuje da budem najbolji otac kog je mogla da poželi", rekao je jednom prilikom.

U brojnim intervjuima priznao je da je njegova prošlost duboko uticala na to kako želi da se ponaša kao roditelj i tada je rekao da se nada da može dati primer ostalim mladim očevima koji slušaju njegovu muziku.

cerka masin gan kelija
printscreen/instagram 

"Ako sam ja mogao da se promenim, možete i vi", zaključio je.

Jedno je sigurno, ovo je zaista više nego prijatno iznenađenje od Mašin Gan kelija i zaista, teško da smo mogli da očekujemo da je ovoliko mekog srca, a još njihovih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

printscreen/instagram Ćerka Mašin Gan Kelija, Kejsi Kolson Bejker