Šuškalo se, šuškalo i evo, konačno je sve isplivalo na videlo. Kortni Kardašijan definitivno ima novog dečka, rokera Travis Bejkera, nekadašnjeg bubnjara benda Blink-182.

Iako se do sada samo nagađalo o njihovom odnosu, poslednje paparaco fotografije otkrile su Kortni i Travisa kako se drže za ruke, čime je sve potvrđeno, o čemu smo već pisali OVDE

Kortni Kardasijan Travis Barker veza
Instagram screenshot 

Kako je sve počelo i otkud "džepna Venera" Kortni sa ozloglašenim pankerom? 

Njihovo prijateljstvo zapravo traje godinama, a krajem 2020. prešlo je u nešto više od toga. O njima se po prvi put pričalo 2019. godine, kada su uslikani na ručku sa decom, ali Travis je tom prilikom izjavio: "Kortni je poput dragog prijatelja. To je to... Mislim, volim je do smrti. Volim njenu porodicu do smrti. Ali da, samo prijatelji".

Ali, dve godine kasnije, izgleda da je prijateljstvo preraslo u nešto romantičnije, kada su obožavaoci primetili da je Kortni za Božić kupila Travisovoj ćerki Alabami Prada torbicu - istu kakvu je kupila i sestri KloI. Izvor je tada rekao za "The Sun": "Kortni i Travis su vrlo bliski i imaju nestvarnu hemiju".

1. februara, bubnjar je svirao na probi sa novim bendom, a u pozadini se čuo Kortnin glas, dok su i članovi prokomentartisali "Vidimo te Kortni!".

Kortni Kardasijan Travis Barker veza
Instagram screenshot 

2. februara Kortni je na Insta storiju objavila skrinšot nečijeg zaključanog ekrana, na kom se nalazi njena vrela fotografija u bikiniju, a u opisu je stavila "P.S. Ovaj zaključani ekran ne pripada meni."

3. februara su već usledili komentari ispod Kortnine fotografije na Instagramu. 

Takođe, početkom februara par je po prvi put uslikan zajedno otkako su počele glasine o vezi, dok su bili na večeri u japanskom restoranu, a očevidci su rekli da su izgledali veoma blisko. 

- Izgledali su opčinejni jedno drugim, kao da su jedine dve osobe na svetu. Sada je svet konačno dobio potvrdu njihove romanse, paparaco fotografijom na kojoj se par drži za ruke. Ko zna, možda je baš Travis taj koji će uspeti da prekine čuveno "prokletstvo Kardašijanovih". 

Kortni Kardasijan Travis Barker veza
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Pročitajte OVDE vesti koje smo izdvojili za vas