Kortni Kardašijan i Megan Foks ponosno su uživale dok su njihove jače polovine, Mašin Gan Keli i bunbnjar Travis Barker pravili muzički šou.

Obe su se odlučile za svdene kombinacije, a paparacima nisu uspele da promaknu.

Megan i Mašin Gan Keli počeli da se zabavljaju pre nego što su Kortni i Travis postali par, a danas su postali svojevrsna četvorka i dosta vremena provode zajedno.

Nedavno su svi skupa proslavili Mašinov 31. rođendan, a glumica i rijaliti zvezda takođe su se pojavile zajedno u martu u Las Vegasu na još jednom nastupu svojih izabranika.

megan foks i kortni akrdasijan
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

Inače, ove dve romanse već neko vreme su glavna tema u Holivudu, ali i svetskih medija. Američki mediji prenose da Kortni i Travis uskoro planiraju da objave veridbu, a nedavno su zajedno kupili kuću u Palm Springsu od 12 miliona dolara za njih i decu koju imaju iz prethodnih brakova.

"Oni su toliko zaljubljeni i ne mogu da se zasite jedno drugog. Veza im je toliko jaka. Travis čini da se Kortni oseća posebno i uvek joj pokazuje koliko je voli i koliko mu je važna. I Kortni se trudi da pokaže koliko joj je stalo", istakao je izvor nedavno za strane medije.

kortni kardasijan i travis berker
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

I Megan i Mašin Gan Keli nisu daleko od veridbe, a izvori bliski paru tvrde da je njihova ljubav "snažna i intezivna" i da su sigurni da će imati brak i porodicu, ali da ne žele da žure sa tim.

"Oni su nerazdvojni i planiraju ozbiljnu budućnost", kaže izvor. Oni su takođe nedavno rentirali luksuznu nekretninu.

"Odmah sam znala da je on ono što nazivam blizanačkom dušom. Umesto srodne duše, blizanačka duša zapravo podrazumeva da se duša uzdigla na dovoljno visok nivo da može da bude podeljena u dva različita tela. Dakle, zapravo smo mi dve polovine iste duše. I rekla sam mu to odmah, jer sam to odmah osetila", rekla je Megan prošle godine.

Ono što je zapravo šokiralo svetsku publiku jeste što su obojica muškaraca sušta suprotnost partnera kakve su Kortni i Megan imale ranije. Oni su buntovnici, prepuni tetovaža, uživaju u pomalo divljem, imaju neobičan imidž i obožavaju "tvrdu muziku".

megan foks i masin
printscreen/instagram 

Oličenje su tipova na kakve padaju buntovne tinejdžerke, a malo ko bi ih povezao sa  zrelim ženama koje već imaju brakove i po troje dece iza sebe.

Rekli bismo da obe dame proživljavaju novu mladost uz nove partnere i da uživaju punim plućima u ovim ljubavima. 

megan foks i masin, paparaco
Wagner AZ / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Mnogi su primetili da je i Megan uz novog partnera promenila svoj stil, a više fotografija njenog novog izdanja pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Rachpoot / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, Instagram Megan Foks nekad i sad