Američka glumica Megan Foks zbog mladog repera Mašin Gan Kelija je ostavila muža i rešila da započne zajednički život sa novim dečkom i to u vili koju iznajmljuju za 30.000. dolara.

Ovu vrtoglavu sumu zaljubljeni par daje za samo mesec dana, ali ono što ovo imanje poseduje reklo bi se da vredi svakog dolara.

Vila se prostire na 5.300 kvadratnih metara, a ima pet ima spavaćih soba i pet kupatila, bazen, spa, košarkaško igralište i terasu iz glavne prostorije apartmana.

Pored glavne vile, gde golupčići žive, na imanju se nalazi i gostinjska kuća koja se iznajmljuje odvojeno. Kuća je sagrađena u aprilu ove godine, a izvori za "The Post" kažu da su se Megan i Mašin uselili prošlog meseca.

vila megan foks
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Podsetimo, Megan je zbog Mašina ostavila muža, glumca Brajan Ostina Grina i njihovo troje dece. Reper, zbog kog je Megan rasturila svoju porodicu, krajem 2020. godine, započeo je terapiju lečenja od zavisnosti narkoticima, uprvao zbog lepe glumice.

- Trenutno je moj odabir sreća i posvećenost umetnosti, a nisam više posvećen poroku za koji sam verovao da je umetnost. Preduzimam korake - rekao je on pre nekoliko meseci i dodao da je veoma zahvalan na podršci koju mu pruža partnerka Megan Foks.

Od skoro se šuška i da su Megan i Keli vereni jer je Megan viđena sa dijamantskim prstenom na ruci. Te glasine su porekli, uz izjavu da još uvek nisu spremni za brak.

megan foks i masin gan keli
Wagner AZ / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Iako su svi inenađeni njenim izborom i smatraju da joj on nikako ne treba i da je cela veza sa njim bizarna Megan ne krije da je srećnija nego ikad.

Reper čak nikada ne skida ogrlicu u kojoj je kap krvi njegove voljene. "Neki ljudi, recimo, daju maramice svom partneru ili šta već... Ona je meni dala svoju DNA", prokomentarisao je ovaj 31-godišnjak.

Više njihovih fotografija pogledajte u galeriji:

Insatgram Megan Foks i Mašin Gan Keli