Čini se da je najstarijoj Kardašijanki, Kortni, konačno sve krenulo u životu.

Poznato je da se poslednjih godina sve manje pojavljivala u rijaliti programu koji ih je proslavio, a neretko je i komentarisala da joj je svega dosta i da je vreme da se posveti sebi i svojim projektima.

Mnogi su smatrali i da je upravo njena odluka da napusti "Keeping up with Kardashians" bila kap koja je prelila čašu, odnosno, uticalo da najpoznatija porodica završi snimanje serije koja se prikazivala još od davne 2007. godine. Međutim, od tog momenta, Kortni je gotovo procvetala, a pogotovo od kako se zabavlja sa nekadašnjim bubnjarem benda Blink 182, Travisom Barkerom.

kortni kardasijan i travis barker
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Njene sestre su često komentarisale da je nikad nisu videle takvu, a koliko je ljubav jaka svedoči i to što Travisu želi da rodi još dece. Nedavno je i istetovirala svoje ime na njemu, a ekcentrični muzičar često je iznenađuje poklonima i različitim znakovima pažnje.

Par je sada otišao korak dalje, pa su rešili da izdvoje pozamašnu sumu novca za novi dom u kom će odmarati sa decom, a koji se nalazi u La Kuinti u Kaliforniji, sa spektakularnim pogledom na Santa Rosa planine.

Velelepno izdanje ima 867 kvadrata, a za njega je izdvojila "samo" 12 miliona dolara.

kortni kardasijan nova kuca
ONE POINT MEDIA GROUP/MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Uključuje prostrano dvorište sa palmama, "beskonačnim" bazenom, prostorom za sedenje i kaminom. Dnevna soba ima prilagođen bar i vinsku sobu, kao i veliki kamin, a podovi su od punog drveta.

kortni kardašijan nova kuća
REALTOR / Planet / Profimedia 

La Kuintu inače opisuju kao dragulj u pustinji, i nalazi se u dolini Koačela, na oko 40 kilometara od Palm Springsa. 

Dakle, idealno mesto kada se zasite vreme i užurbanog života Los Anđelesa gde su najčešće stacionirani.

Još fotografija iz nestvarne vile kojom se "častila" pogledajte u galeriji ispod: 

REALTOR / Planet / Profimedia Nova kuća Kortni Kardašijan