Od kako je u vezi sa Barkerom, činjenica je da najstarija sestra Kardašijan klana prosto sija. Mnogi su primetili da Kortni nikad bolje nije izgledala, a na svom profilu često deli linkove sa svog lifestyle bloga, na kome neretko dominiraju teme o nezi, ljubavi i, naravno, seksu. Kako je i sama priznala nebrojeno puta, inspiraciju za to nalazi upravo u novoj vezi, u kojoj zaista uživa. 

Kortni Kardašijan proslavila je i 18. aprila svoj 42. rođendan sa najbližim prijateljima i porodicom, a jedno od najdražih iznenađenja je dobila upravo od svog dečka, pankera Travisa, koji je hol njenog doma ukrasio nestvarno lepim cvetnim aranžmanom. 

Međutim, danas jsvetska javnost bruji o Travisovoj Instagram objavi u kojoj je i na mrežama svojoj dragoj poželeo srećan rođendan. "Sporan" je poslednji deo posta, na kom je video koji, pa... možda ne bi trebalo da se nađe na internetu. 

"Je***o te volim. Ti si blagoslov za ovaj svet", napisao je Travis u opisu posta sa nekoliko njegovih omiljenih fotografija i videom na kom mu Kortni sisa palac. 

Zbog objave komentari su se samo nizali, a post je za manje od 17 sati dosegao preko milion lajkova.

"Tako ste slatki", "Srećni smo zbog vas", "O bože, kakva ljubav"... samo su neki od pozitivnih komentara. Ipak, bilo je i onih koji su šokirano komentarisali da video ipak nije za širu javnost. 

"Da, kapiram, volite se i ložite se jedno na drugo, ali ovaj video je previše", "Ovo je za erotske sajtove", "Travis dakle ima fetiš prema stopalima i prema sisanju palca", "Vulgarno je i neprimereno za internet", "Da li uopšte smemo da gledamo ovo?"... pisali su ljudi ispod objave, ali kontroverzni panker nije komentarisao negativne reakcije. 

Podsetimo, Travis i Kortni su bili dugogodišnji prijatelji, a krajem 2020. postali su par. Prve insinuacije da tu posredi nešto više od prijateljstva izazvale su fotografije Kortni i Travisove ćerke Alabame. Nakon toga, par je viđen nekoliko puta u javnosti kako se drže za ruke.

kortni kardasijan travis barker
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

- Izgledali su opčinjeni jedno drugim, kao da su jedine dve osobe na svetu. Sada je svet konačno dobio potvrdu njihove romanse, paparaco fotografijom na kojoj se par drži za ruke. Ko zna, možda je baš Travis taj koji će uspeti da prekine čuveno "prokletstvo Kardašijanovih" - komentarisao je tada izvor blizak paru.