Spisak žena koje je zlostavljao muzičar Merilin Menson iz dana u dan se poveća. Sada je javno istupila još jedna žrtava slavnog muzičara - malo poznata glumica Bjanka Alejn (41). Ona tvrdi da ju je Menson sistemski ponižavao, i to dok još nije bila ni punoletna.

Bjanka kaže da se prvi poljubac između njih desio kada je imala samo 16 godina, a da su vezu otpočeli tri godine kasnije. Međutim, ova romansa završila se burno i ponižavajuće, a navodno je pevač ljubio, dodirivao i pokušao da podvodi i njene drugarice koje su u tom trenutku bile maloletne.

"On je nešto kao doktor Džekil i mister Hajd. Tri meseca je neprestano pio i šmrkao kokain, a iskaljivao se uglavnom na meni. Iskreno, ja sam tada bila zaljubljena u njega, a sada kada gledam na celu situaciju, zaista se pitam gde mi je bila pamet", započela je Bjanka svoju ispovest za "The Sun".

"U jednom trenutku bio je mio i sladak, a već u sledećem se ponašao kao potpuni ludak. Posebno pred svojim prijateljima. Govorio mi je da sam glupa i debela, a jednom me je čak i pred velikom grupom ljudi nazvao "prljavom meksičkom ku*vom". Posle toga se smejao, a možete da zamislite kako sam se ja osećala u tim momentima", istakla je i dodala da Menson nikada nije bio nasilan prema njoj.

"PONIŽAVAO ME JE I PODVODIO MALOLETNICE" Još jedna ispovest Mensonove žrtve! Još uvek se oporavlja od njegovih fetiša
Shutterstock 

Ipak, poniženja koja je svakodnevno trpela bila su traumatična za mladu glumicu. No, verbalno maltretiranje bilo je samo uvod u pakao.

"Imao je čudan fetiš. Voleo je da gleda dok drugi muškarci imaju odnose sa mnom. Ja sam odbijala, nisam želela to da radim, ali bi on molio i govorio: "Uradi to, moram to da vidim". Masturbirao bi dok bi me gledao u "akciji", a ako kojim slučajem ne bi s*ršio, onda bi on legao na mene. Bilo je čudno, grizao me je...", ističe ova 41-godišnjakinja, koja glumi uglavnom u horor filmovi i onim koji obrađuju temu zombija. Dodala je i da je uopšte ne iznenađuje što se toliko puno devojaka javilo sa groznim iskustvima o Mensonu.

"Verujte mi da ih ima još, ali se boje", poručila je. Pročitajte OVDE ispovest njegove bivše verenice koja ga je prva optužila za seksualno zlostavljanje.