Optužbe na račun muzičara Marilina Mansona (52) samo se nižu. "Mirror" piše kako je Merilin tokom turneje u Velikoj Britaniji u svoj autobus dovodio devoke koje je terao da se skidaju tokom bizarne seksualne igre. Svedoci, koji su bili u autobusu, tvrde da je muzičar devojkama davao alkohol, terao ih da skidaju majice, a potom im je ocenjivao grudi.

Fotografkinja Erika Von Stejn (29) bila je među obožavateljkama koje su imale pristup Mensonovom autobusu, i kaže kako je tamo izbegavala Merilina nakon što je počeo da govori devojkama da se skidaju.

- Govorio je da želi da vidi ko ima najbolje grudi i zadnjicu. Svi su bili iznenađeni, ali on je to smatrao normalnim, zabavnim. Oko njega su bili stariji ljudi, a on je bio dominantan. Mislim da se niko nije usudio da kaže NE, ispričala je Erika. Nakon toga su se javile još dve žene koje su bile u autobusu.

"DAVAO JE DEVOJKAMA ALKOHOL, PA IH TERAO DA SE SKIDAJU KAKO BI IM OCENIO GRUDI" Novi detalji iz Mensonovg autobusa UŽASA
Shutterstock 

- Devojke su bile primorane da to rade pod uticajem alkohola. To je bilo zloupotreba moći - rekle su.

Podsetimo, Merilinova bivša verenica i glumica Evan Rejčl Vud (33) optužila je Mensona da ju je zlostavljao, a nakon nje istupilo je još nekoliko žena. Više o tome pročitajte OVDE.

Pogledajte OVDE vesti koje smo izdvojili za vas.