Jedan od najpoznatijih svetskih influensera i šminkera, Džefri Star nedavno je kupio kuću u kojoj će živeti sa svojim dugogodišnjim dečkom.

Naime, njegova luksuzna vila se nalazi u Hidden Hills-u u Kaliforniji, a Star ju je platio neverovatnih 14.6 miliona dolara.

Luksuzno zdanje ima 8 spavaćih soba i 13 kupatila i prostire se na skoro 2.000 kvadratnih metara. Imanje ima 2.8 hektara i na njemu se nalaze dve gostinjske kuće. Starova nova vila jedna je od najvećih i najraskošnijih u tom delu Kalifornije.

Poseduje veliki otvoreni bazen sa vrtom , kao i lični biskop, a cela kuća obložena je mermernim podovima. 

Kuća Džefri Stara
REDFIN / Planet / Profimedia 

Unutrašnjost predvorja koji čine dvostruko stepenište sa složenim detaljima od kovanog gvožđa, a iznad njega nalazi se kupola sa olovnim vitražom.

Kuća Džefri stara
REDFIN / Planet / Profimedia 

Moćnu građevinu na brdu sagradio je nepoznati par koji je teško pogođen ekonomskom recesijom koja je usledila, a ubrzo su se nakon toga razveli.

Kuća Džefi Stara
REDFIN / Planet / Profimedia 

U komšiliku poznatog Jutjubera se nalaze i domovi poznatog repera Drejka, Pola Džordža, pevača Weeknd-a, ali i vila majke poznate starlete Kim Kardašijan, Kris Džener. Kako su mediji nedavno pisali sumnjalo se da je Kanje Vest prevario Kim Kardašijan upravo sa Džefri Starom i da je on jedan od uzroka njihovog razvoda.