Emili Ratajkovski proslavila je 30. rođendan u intimnoj porodičnoj atmosferi, tokom letovanja sa suprugom Sebastijanom Ber Meklardom i njihovom bebom Silvesterom.

Iako je slavlje bilo skromno, njen stil je bio sve samo ne skroman i jednostavan. Naime, Emili je odlučila da ulazak u 4. deceniju obeleži glamuroznom haljinom s potpisom modne kuće Versace.

emili ratajkovski
Instagram 

Lepa glumica je zablistala u haljini s "morskom temom", model koji je ukrašen svetlucavim morskim zvezdama i kamenčićima u svetloplavoj boje, dok korset - gornji deo toalete podseća na korale.

emili ratajkovski
Instagram 

Upravo ovim modelom haljine u aprilu se pohvalila Jelena Karleuša, koja je tokom boravka u Dubaiju uživala u šopingu sa ćerkama i u jednom trenutku snimila toaletu koja joj je posebno "zapala za oko".

versace haljina
Instagram 

Srpsku pevačicu još uvek nismo videli u ovoj toaleti, a po povratku s odmora ponela je Versace komplet koji je takođe inspirisan morskom temom. Sličnu kreaciju pre nekoliko dana ponela je rijaliti zvezda Kristin Kvin koju su paparaci uslikali na ulicama Los Anđelesa.

jelena karleusa
ATA Images/Antonio Ahel 

Morski dezen je ove sezone veoma popularan, a često imamo priliku da vidimo da ga modni znalci koriste za svoj monohromatski look.

kristin kvin
FILMDIGITALS/MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Jelena obožava kreacije modne kuće Versace, često ih nosi, a 2018. je u Italiji prisustvovala reviji ovog poznatog brenda. Više Jeleninih komada pogledajte u galeriji:

Instagram Jelena Karleuša