"ONA JE TO NOSILA PRE 5 GODINA" Albansku predstavnicu kritikuju zbog kostima, tvrde da je iskopirala OVU srpsku pevačicu

Komentari na mrežama su se samo ređali, a prednjačili su oni u kojima se tvrdi da je njen autift kopija kostima koji je ponela pevačica koju ovde sa razlogom zovu ikonom stila.

Sander KONING / AFP / Profimedia 

Sa nestrpljenjem smo čekali drugo polufinalno veče Evrovizije. Nakon što prve večeri nijedna zemlja iz regiona nije prošla u finale, sinoć je sva pažnja bila ponajviše na "Uragankama".

Devojke su osvetlale obraz Srbije i izborile se za direktan prolaz pesmom "Loco Loco" i više nego sjajnim nastupom. Takođe, jedna od onih koja se prva izborila za dalji prolaz je i Albanija i njihova predstavnica Andželija Peristeri sa pesmom "Karma".

Energična pevačica održala je sjajan nastup, ali je nešto drugo ukralo svu pažnju. Zapravo se započela polemika na konto kostima koji je ponela.

Srebrni bodi sa pojasom, optočen kristalima, neodoljivo je podsećao na nešto što je još 2016. godine ponela srpska zvezda Jelena Karleuša.

Andželija i njeni modni kreatori očigledno su ispiraciju za srebnu kreaciju, koji je već viđen, pozajmili od Kareuše, o čemu bruje društvene mreže.

"Andželija, kostim ti je već viđen na Karleuši", "Albanka iskopirala Karleušu", "Kome se priviđa Karleuša?", "Ne mogu da verujem da je Albanka ukrala Jelenin kostim sa koncerta Saše Matića", "Kad sam videla ovu Albanku samo mi se u glavi pojavila Karleuša", neki su od komentara.

Karleuša se u tom kostimu, uz drugačije modne detalje, pojavila u Štark areni na koncertu Saše Matića gde je bila specijalni gost. Oni su otpevali duetsku pesmu "Ne smem da se zaljubim u tebe", da bi se danima nakon Matićevog spektakla komentarisala cifra Jeleninog kostima koji do tada nikad nije bio viđen, osim na njoj.

jelena karleusa
printscreen/youtube 

Šta vi mislite, da li ova dva kostima imaju sličnosti? Glasajte u anketi i podelite sa nama vaše mišljenje.

Anketa

Da li postoji sličnost između kostima albanske predstavnice i Karleušinog izdanja sa koncerta?

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
 1