Niko se nije naučen rodio, pogotovo kada je u pitanju roditeljstvo, ali čini se da smo uvek "pametniji" kada se radi o nekom drugom. Ovog puta na meti kritika našla se novopečena mama, poznata manekenka Emili Ratajkovski i to, verovali ili ne, samo zbog načina na koji drži bebu.

Emili je u martu ove godine donela na svet svoje prvo dete, a u poslednje vreme često je na meti kritika i izaziva brojne komentare stvarima koje nemaju veze s njenim poslom. Poslednji u nizu skandala koji se vezuju za njeno ime bio je u maju kada je izjavila da će svoje dete odgajati po principu nultifikacije, odnosno tako da nema jasno definisan pol dok ne odraste dovoljno i sam odluči šta želi da bude.

Pre toga joj je zamereno jer je pila alkohol, a još uvek doji, međutim, sada je naljutila javnost zbog načina na koji drži dete.

Naime, manekenka je na svoj Instagram profil okačila fotografiju u kupaćem kostimu, sa bebom koja je bila u veoma čudnom položaju.

"Rođendansko veče s partnerom za odmor iz snova", napisala je u opisu, ali je vrlo brzo bila prinuđena da "zaključa" komentare pored sporne fotografije.

Razlog je to što manekenka svoju bebu drži vrlo opušteno, bez pridržavanja glave, što je podstaklo negativne reakcije i brutalne napade na Emili. Za kratko vreme bilo je na hiljade komentara, ali nakon što je ona onemogućila dalje komentarisanje, oni kojima smeta kako Emili drži svoje dete "preselili su se" na Tviter, gde ne prestaju da se nižu osude.

emili ratajkovski sa bebom
Christopher Peterson / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

"Način na koji Emili Ratajkovski drži svoju bebu mi unosi nervozu", "Video sam kako Emili Ratajkovski drži bebu i sad sam anksiozan", "Ne bih da budem nevaspitana, ali zar ne bi trebalo da se fokusira na to kako drži dete umesto na to što pokušava da proda nešto i stekne pratioce?", "Bitno da je ona u kupaćem, a to kako drži dete", "Loša majka"... neki su od komentara, a jedan korisnik Tvitera se setio da je imao problem i s tim kako manekenka drži psa.

Možda bi Emili ipak trebalo da obrati pažnju na neke stvari, iako je evidentno da je sa bebom sve u redu. Da li mislite da su ljudi preterali ili ne?

Glasajte u anketi i podelite sa nama vaše mišljenje: