Emili Ratajovski postala je mama dečaka Silvestera Apola Bera pre samo mesec dana. Manekenka je uspela da za veoma kratak period vrati liniju, zbog čega je dobila mnoštvo komplimenata. 

Međutim njena poslednja objava na Instagramu bila je propraćena i brojnim kritikama. 

Naime, Emili je rešila da se jedno veče opusti i provede veče sa prijateljima u omiljenom restoranu. Sliku na kojoj pozira sa martinijem u ruci okačila je Instagram i napisala ispod objave: "Mamin večernji izlazak".

Manekenka je za tu priliku izabrala usku crnu haljinu dubokog dekoltea, a fotografija je za kratko vreme prikupila preko dva miliona lajkova, međutim mnogi pratioci su joj zamerli neke druge stvari. 

"Zar ne bi trebalo da je kod kuće sa bebom", "Ima dete manje od mesec dana koje će kasnije svoju dadilju zvati ‘mama'", "Molim te nemoj da piješ alkohol ako dojiš"... pisali su joj pratioci u komentarima.

Sa druge strane ima i onih koji su veoma vularno komentarisali njen dekolte, i poredili njene grudi sa lubenicama, ali i opisivali šta bi joj radili. Manekenka se povodom svega nije oglašavala, ali kako stvari stoje, ne haje mnogo za negativne komenatre. 

Instagram /, Instagram Emili Ratajkovski