Ako ćemo iskreno, Emili Ratajkovski praktično živi u bikiniju, a ideja joj je i da ostali to počnu da rade. Ova 29-ogodišnja mankenka osnivačica je brenda Inamorata, odnosno brenda koji počiva na ultra seksipilnim modelima kupaćih kostima, a nedavno se proširio i na donji veš, odeću i veš za oblikovanje tela. Lepa brineta je ovaj brend lansirala 2017. godine sa 6 različitih modela kupaćih kostima. Tokom poslednje 3 godine razvila je dugu listu fanova među poznatim ličnostima, ali i običnim ljudima. Neki od poznatih imena koje su njeni klijenti su Sofia Riči i Kortni Kardašijan.

Jedan od najpopularnijih modela je Las Olas bikini koji čini gornji deo u obliku trouglova koji povezuje minijaturni donji deo sa tankim trakama, a Lena Dunham i Hejli Boldvin su viđene kako nose ovaj bikini.

Koliko god sve ove zvezde vole ovaj brend, niko ga ne voli kao Emili koja je ujedno i promoterka svoje linije. Uvek reklamira nove modele na svom Instagram profilu putem video snimaka i mirror selfija, ali ne zaostaje ni sa toples fotografijama i profesionalnim kampanjama.

Nova Satin Swim kolekcija koju je nedavno predstavila uključuje i 3 nova modela: Amara, Kapreria i Lucijana. Na svom Instagramu je naglasila da kolekcija sadrži modele koji naglašavaju liniju tela kao i oni sa velikim satenskim mašnama.

OVDE pogledajte celu kolekciju.