Džejmi Li Kurtis bila je jedna od zvezda ovogodišnje dodele Zlatnih globusa, za koju je odabrala odvažno izdanje.

Legendarna američka glumica, 62-godišnja Džejmi bila je jedna od retkih zvezda koja se pojavila na dodeli, koja je održana u nešto drugačijem izdanju zbog pandemije koronavirusa, a pritom se stvarno pobrinula da to bude za pamćenje.

Naime, ovogodišnja ceremonija dodele prestižnih glumačkih nagrada odvijala se u "Rainbow Roomu" u Njujorku kao i u hotelu "Beverly Hilton" u Los Anđelesu, a jedna od zvezda je bila i Džejmi, koja je na pozornicu izašla u glamuroznoj žutoj haljini ispod koje nije nosila grudnjak, a bujni dekolte našao se u prvom planu.

Džejmi Li Kurtis
AFP / AFP / Profimedia Džejmi Li Kurtis

O njenom odvažnom stajlingu ne prestaje da se priča jer bilo je to i jedno od njenih retkih pojavljivanja u javnosti posle dugo vremena. Svakako je svojom odevnom kombinacijom skenula pažnju na sebe, i u šestoj deceniji pokazale kako se hoda crvenim tepihom.

Njeni obožavatelji će uskoro ponovno moći da je gledaju u ulozi Lori Stroud u filmu "Halloween Kills", čija je premijera zakazana za 15. oktobar.

Podsetimo glumica se proslavila sa ulogama u filmovima "Halloween", "Riba zvana Vanda", "Kolo sreće", "Istinite laži", "Savršen par", a njene su joj uloge donele titulu seks-bombe.