Severina važi za jednu od najlepših i najzgodnijih pevačica na Balkanu. Međutim, nije tajna da je plastična hirurgija i redovna briga o telu mnogo doprinela njenom fizičkom izgledu.

Sada se popularna pevačica našla na jednoj popularnoj Instagram stranici stranici koja se bavi izgledom javnih ličnosti pre i posle intervencija.

Sudeći po slikama pevačica je radila nos, usne ali i jagodice, a njene fotografije su izazvale oprečne reakcije.

„Lepa je bila i pre, al je sve urađeno s merom tako da je ona primer retko lepšeg nakon nekih manjih korekcija“, " Vidna je razlika u godinama, ali i drugačiji način šminkanja lepa je svakako", jedni su od komentara

severina
Instagram 

Dok su neki zauzeli stav da pevačica izgledala lepo i na početku karijere, kao i sada, drugi su osudili upotrebu bilo kakvih vidova ulepšavanja.

"I na prvoj slici je već imala korekcije podočnjake i pale kapke je operisala po 2 puta, a nos 3 ili 4 puta, radila bradu, vilicu, jagodice, pacija usta više puta, grudi", "Apsolutno je promenila sve što je mogla",

"Objektivno,nos je definitivno uži, ali radila je nešto i sa bradom, ako ne inplanete, onda ubrizgavanje", "Kao tužna patka sa ovim ustima" bili su komentari onih koji baš i nisu oduševljeni njenim izgledom.

Više Severininih fotografija i kroz koje je sve transformacije prošla pogledajte u galeriji:

Instagram Severina nekad i sad