U proteklih nekoliko meseci u medijima se spekuliše o odnosu Severine i njenog supruga Igora Kojića.

Mnogi su nagađali da je njihovoj ljubavi došao kraj, jer se jako dugo nisu pojavili zajedno u javnosti, a kako su oboje veoma aktivni na društvenim mrežama dugo nisu objavili ni zajedničku fotografiju.

I dok Severina na svom profilu na Instagramu ovih dana objavljuje svoje zanosne fotografije s egzotičnih Maldiva, nema nikakvih naznaka da je njen suprug Igor Kojić s njom, jer se on na društvenim mrežama javlja iz Beograda.

A njegovi su pratioci uočili i neke promene na njegovom profilu, tačnije da trenutno prati pet različitih profila, dok Severina prati samo njega.

severina i igor kojic
Instagram 

On je pre nekoliko meseci počeo da prati profil Patrijarha Pavla i Duhove poruke svetih očeva, a u međuvremenu je zapratio i Nenada Gugla kai fan klub Duška Radovića.

Igor je sa društvenih mreža obrisao većinu zajedničkih fotografija, on je ostavio tek dve objave, a prošle godine se neko vreme uopše nisu pratili na Instagramu.

Sa druge strane Severina i dalje ima sve slike sa Kojićem, ali već duže vreme nemaju ni jednu zajedničku forografiju novijeg datuma.

Sve to ukazuje da u njihovu odnosu i dalje postoje određeni problemi, ali se supruznici još uvek nisu zvanično izjasnili povodom njihovog braka.

severina
ATA Images/Antonio Ahel 

Podsetimo, nedavno su svi mediji preneli da je Severina započela vezu sa s vlasnikom vinarije Tomislavom Voštinićem. Ove navode pevačica je demantovala naglasivši da je sa zgodnim vinarem samo u dobrim prijateljskim odnosima.

Više njihovih fotografija pogledajte u galeriji:

Instagram Severina i Igor