Zagrebačka policija potvrdila je da je u stanu u vlasništvu Severine Kojić počinjeno razbojništvo nad 65-godišnjakinjom od strane dva nepoznata počinitelja.

Međutim, kako se neslužbeno saznaje, ukraden je nakit, a počinitelji su najverovatnije posmatrali Severinin penthouse i u akciju krenuli u trenutku kad su Severina i njen menadžer Tomica Petrović izašli iz stana.

Ipak, nisu očekivali da bi u stanu mogla biti spremačica, koja policiji nije mogla dati korisne podatke o njihovom opisu, jer su vrlo brzo napustili stan.

severina
ATA Images/Antonio Ahel 

Ono što je policija primetila je da je nadzorna kamera preko puta zgrade u kojoj je Severinin stan bila isprskana sprejem, a na potezu njihovog kretanja ima još nadzornih kamera pa će policija zatražiti snimke kako bi možda ušla u trag počiniteljima.

Policija utvrđuje štetu i provodi dalje kriminalističko istraživanje u svrhu pronalaženja počinitelja.

Severina Kojić večeras je otkrila da su ukradene stvari koje joj mnogo znače.

severina
ATA Images/Antonio Ahel 

- Ovo danas... Razumete da ne mogu ništa govoriti. Neka su svi, pre svega, živi i zdravi. Naravno da neke ukradene stvari za mene imaju pre svega sentimentalnu vrijednost, ali s tim ću se lakše nositi - rekla je Severina za Jutarnji.hr.