U proteklih nekoliko meseci u medijima se spekuliše o odnosu Severine i njenog supruga Igora Kojića.

Mnogi su nagađali da je njihovoj ljubavi došao kraj, jer se jako dugo nisu pojavili zajedno u javnosti, a kako su oboje veoma aktivni na društvenim mrežama dugo nisu objavili ni zajedničku fotografiju.

Iz dana u dan, sve više izgleda kao da su Seve i Igor odlučili da krenu dalje i da svako na svoj način otpočinje neka nova poglavlja, ipak o tome su rešili mudro da ćute.

Kada je Severina pre više od godinu dana spakovala kofere i napustila porodičnu vilu Kojića na Bežanijskoj Kosi, Igor je ostao slomljenog srca, a spas od tuge potražio je u veri.

severina i gor kojic
Instagram 

Iako je tada priča o krahu ove ljubavi punila novinske stupce, danas se malo ko seća da je Igor imao tajnu romansu sa ovom poznatom glumicom.

Naime, bivša devojka Igora Kojića ostala je sama, kada je on, zbog Severine odlučio da je napusti. Iako se tajne veze, koja je trajala mesecima, glumice i fudbalskog menadžera malo ko seća, Katarina Radivojević nekada je bila ostavljena.

katarina radivojevic
ATA Images/Antonio Ahel 

Inače, Katarina nema sreće sa hrvatskim lepoticama, jer ju je i Vidoje Ristović svojevremeno ostavio zbog voditeljke Nikoline Pišek.