Devojke iz popularne grupe "Hurricane" nakon napornog takmičenja na pesmi Evrovizije rešile su da se odmore te su otputovale su na Zanzibar odakle redovno pratioce oduševljavaju svojim fotografijama.

Ivana Nikolić očarala je novom objavom i opravdala titulu najzgodnije Uraganke, ali i jedne od najlepših pevačica na domaćoj sceni.

U zelenom bikiniju na krevetu, okružena cvećem, Ivana je izazvala lavinu komentaraNaporni treninzi svakako se vide na svakom milimetru njenog tela, zbog čega ova plavuša samouvereno pozira u minijaturnom kupaćem kostimu.

Možemo slobodno reći da je Ivana oduševila sve svojim vrelim izdanjima i još jednom pokazala savršenu liniju i zategnuto telo bez grama celulita.

"Kako si zgodna, ovo je nestvarno", "Kakve trbušnjake imaš", "Prava si bomba", " Savršena si", samo su neki od komentara ispod objave zgodne Uraganke.

Nesumnjivo je da devojke uživaju i zasluženom odmoru i da pune baterije za period koji im predstoji. Kako stvari stoje, smeši im se i inostrana karijera, a ponude se ređaju iz dana u dan. Dakle, izvesno je da će imati više posla nego do sada.

Više njenih fotografija pogledajte u galeriji:

printscreen/instagram Ivana Nikolić u Zanzibaru