Sve popularnije devojke iz grupe Hurricane koje su nas predstavljale na ovogodišnjoj Evroviziji i dalje su glavna tema razgovora.

Javnost je veoma ražočarana što se nisu bolje plasirale jer smatraju da su zaslužile mnogo bolje od 15. mesta na kom su se Ksenija Knežević, Ivana Nikolić i Sanja Vučić našle.

Uprkos odličnom nastupu devojke takođe ne kriju da su očekivačle bolji plasman. Gostujuću u emisji Amidži šou ptvoreno su govorile na ovu temu.

Hoćeš iskreno? Mislile smo da ćemo biti barem u top 5. Međutim, kad smo videli glasanje, shvatile smo da ćemo biti poslednje. Tako da, 15. mesto je super“, rekla je Ivana.

hurricane
Sander KONING / AFP / Profimedia 

Na to se nadovezala Sanja, koja je priznala da su devojke u jednom trenutku razmišljale i o pobedi.

U jednom trenutku smo sele i rekle: ‘Devojke, pa mi zaista možemo da pobedimo'“, ispričala je.

Za razliku od Ivane i Sanje, Ksenija je samo imala cilj da budu u velikom finalu.

hurricane
Profimedia 

„Ja sam, iskreno, samo htela da dođem do finala jer bi bila baš sramota da nismo prošle“, izjavila je Ksenija, koja je u trenutku proglašenja pobednika vikala od sreće i htela odmah da mu čestita, ali Sanja joj je rekla: „Nemoj sada“.

Ono što su svi sa simpatijama ispratili bila je Sanjina izjava po dolasku u Roterdam da joj je italijanski predstavnik Damiano Dejvid simpatičan, pa čak i da bi udala za njega.

damiano david
Vyacheslav Prokofyev / TASS / Profimedia 

Ja sam na zabavan način izjavila kako mi je on simpatičan. Svidela mi se pesma. Saznala sam da ima devojku, meni je jako neprijatno“, bila je iskrena je Sanja.

Devojke uskoro kreću na veliku svetsku turneju, a odluke koje će doneti biće prelomne za njihovu budućnost i potencijalno inostranu karijeru. Ono što je sigurno jeste činjenica da su tri lepotice spremne da pokore svet.