Prema pisanju medija u stanu pevačice Severine Kojić u Zagrebu dva maskirana provalnika obila su stan. Lopovi su, kako prenosi "Republika", pokupili sve vredne stvari koje je pevačica imala u stanu.

Trenutno je u toku uviđaj, a nadležni još uvek prikupljaju dokaze o ovom slučaju.

Naime, danas popodne, 14. juna, kako se navodi, dogodila se provala u Bijeničkoj ulici, a policja utvrđuje da li se radi o provali, razbojništvu ili ometanju poseda.

severina
ATA Images/Antonio Ahel 

Ispred Severininog doma u Zagrebu trenutno se nalazi šest policijskih automobila, prema pisanju gorepomenutog medija. Pevačica se trenutno nalazi na odmoru na Maldivima, i još uvek se nije oglasila povodom ovog slučaja.

U stan su ušli nepoznati ljudi i vezali kućnu pomoćnicu, te ubrzo pobegli u nepoznatom pravcu.

severina
ATA Images/Antonio Ahel 

- Danas u stanu koji je u vlasništvu ženske osobe (49) počinjeno je kazneno delo razbojništva nad ženskom osobom u starosti 65 godina od strane dva zasad nepoznata počinitelja uz upotrebu fižičke sile.

Tom prilikom je otuđen nakit. Materijalna šteta se još utvrđuje. U događaju nije bilo povređenih osoba. Sprovodi se daljnje kriminalističko istraživanje u svrhu pronalaženja počinitelja - rekli su u zagrebačkoj policiji za "Slobodnu Dalmaciju.