Zbog uvek zapaženih modnih kombinacija koje nosi na svojim nastupima, ali i privatno, odavno sedi na modnom tronu. Severina je svoje fanove obradovala tropskom fotografijom, nastalom na Maldivima.

Osim što svakodnevno na društvenoj mreži Instagram prikazuje svojim fanovima lepote Maldiva, Severina se često pohvali i nekom modnom kombinacijom.

Sada se Severina pohvalila novom haljinom koja se mnogima dopala zbog toga što je maksi model koji u je u struku stegnut pojasom sa znatnom kopčom.

severina kojic u beloj mona haljini na maldivima
screenshoot/instagram 

Reč je o haljini srpskog brenda Mona, čiju odeću i modne dodatke odlikuju moderni krojevi za sofisticirane i samouverene žene, ali i muškarce.

Hrvatska pevačica pozirala je u elegantnom modelu bez rukava, s ruskom kragnom i dubokim izrezom koji razotkriva noge. Na drugoj strani haljina otkriva gola leđa, pa ju je najbolje nositi bez grudnjaka.

Ova haljina bi sjajno izgledala uz bele sandale s visokim potpeticama, ali s obzirom na to da se Severina nalazi na tropskim Maldivima, prošetala je u njoj bosonoga.

I dok Severina na svom profilu na Instagramu ovih dana objavljuje svoje zanosne fotografije s egzotičnih Maldiva, nema nikakvih naznaka da je njen suprug Igor Kojić s njom, jer se on na društvenim mrežama javlja iz Beograda.

ATA Images/Antonio Ahel Severina Kojić