Pevačica Anđela Ignjatović poznatija kao Breskvica, objavila je dugo očekivanu pesmu pod nazivom "Srećan put", a mnogi smatraju da pesma kao i spot imaju jasnu poruku o njenom nedavnom raskidu sa popularnim reperom Mihajlom Veruovićem Vojažom.

I dok su svi nagađali o razlogu raskida i pitali se ko je zapravo kriv reklo bi se da je Breskvica mudro ćutala i sve detalje otkrila novom pesmom i spotom. Iako su mnogi bili ubeđeni da je Breskvica bila ta koja je prevarila Vojaža, izgleda da se cela sitacija menja "u njenu korist".

breskvica
Youtube 

"Kasno shvatio da bolja sam od nje", stih je koji je naveo njihove fanove, ali i celu javnost, da se zapitaju da nije možda došlo do neverstva, ali sa Mihajlove strane.

Mnogi smatraju da je Anđela u pesmi opevala šta se desilo sa njima i kako se osećala kroz celu vezu kroz simbole koje je upotrebila, dok su drugi pri stavu da je samo iskoristila situaciju za svoj marketing.

Youtube Breskvica

Ono što je najviše bilo zanimljivo fanovima to je jastereb koji se pojavljuje u Anđelinom spotu, koji se prikazuje u istoj minutaži kao i papagaj u Vojaževoj pesmi. Mnogi su mišljenja da on predstavlja slobodu i moć koju ona ima sada bez njega.

Takođe, na početku spota, ona se pojavljuje sva u belom u šumi gde igraju šumski panovi sa mikrofonom i televizorom, što simbolizuje njen naivan ulaz u šou biznis svet, početak i neiskustvo, a na taj svet ju je primoravao upravo Vojaž.

vojaz
pritnscreen/youtube 

Zatim je vezana i mučena, što su mnogi poistovetili sa njom tokom veze, kako sa Mihajlom nije imala slobodu, dok neki ipak to shvataju kao odnos skoro cele javnosti prema njoj koji su je osuđivali za raskid, a upravo ti demoni, odnosno, šamanske veštice, predstavljaju ljude koji su je osuđivali.

Nakon toga scena gde ona leži u belom sa jastebom na sebi, a zatim se pojavljuje u crnom - mnogi su shvatili kao prekretnicu u njenom životu, gde od dobre postaje "loša" osoba.

breskvica
Instagram 

Za kraj, možda i najintrigantnija scena u spotu jeste poslednja, gde baca plavi safir, koji simboliše istinu i vernost, pred demone. Demoni su javnost koja je kritikuje i u tom trenutku kada baca dragi kamen pred one koji su je napadali - ućutkuje ih istinom.

Dok neki vide njenu stranu priče u novom spotu i pesmi, drugi smatraju da spot nema veze ni sa čim od navedenog i da je sve slučajnost.