Nakon što je mnoge oduševila izdanjem u Šanelovom belom kompletu, Šarlot Kaziragi ambasadorka ove poznate francuske kuće ponovo je plenila pažnju od glave od pete obučena u komade istog potpisa.

Drugog dana konjičke trke u Monaku, članice slavne kneževske porodice pojavile su se u, očekivanim, besprekorno elegantnim izdanjima.

Princeza Karolina od Monaka prisutne je pozdravila u elegantnom, belom kombinezonu s potpisom američkog brenda Halston, a s kojim se šira javnost bolje upoznala kada je početkom maja na Netfliksu svoju premijeru doživela mini serija o njegovom osnivaču.

U odnosu na princezu Karolinu, koja je plenila elegancijom u belom, njena ćerka Šarlot Kaziragi zablistala je u komadima s potpisom francuske modne kuće Šanel lepo balansiranim u nijansama crne i bele.

Claudia Albuquerque / Bestimage / Profimedia, CRY-Huitel / The Photo One / Profimedia Šarlot Kaziragi stil

Svoje crno-belo izdanje kompletirala je modelom elegantnih, crnih ravnih sandala, a modnog minimalizma držala se po pitanju nakita, šminke i frizure.

Prošle godine ova lepotica plave krvi postala je nova ambasadorka Šanela i ujedno globalno lice za kampanju proleće/leto 2021. godinu, a modna odanost ovoj kući viđena je u brojnim njenim sjajnim izdanjima.

sarlot kaziragi u sanel haljini
CRY-Huitel / The Photo One / Profimedia 

Najbolji primer veze čuvene porodice i francuske modne kuće jeste i blisko dugogodišnje prijateljstvo princeze Karoline od Monaka i Karla Lagerfelda, čuvenog Šanelovog dizajnera.

Jedinstvenim stilom oblačenja uspela je da privuče pažnju mnogih dizajnera, koji su u njoj videli svoju muzu. Magazin Vaniti Fer ju je izabrao za jednu od najbolje odevenih, a krasila je i naslovne strane mnogih modnih magazine poput izdanja francuskog i britanskog Voga.