Najtužnija princeza već duže vreme nije u Monaku.

Mesecima je u rodnoj Južnoj Africi, i nema nameru da se vrati mužu, princu Albertu i deci, iako joj, nesumnjivo nedostaju.

Titulu "najtužnije princeze" Šarlin od Monaka dobila je nakon što su njene fotografije sa venčanja obišle svet. Razlog su, kao što je poznato, brojna Albertova neverstva zbog kojih umalo i da ne dođe do svadbe.

Ipak, Albertovi "ljudi" uspeli su da ubede princezu da se ipak uda. U godinama koje slede, saznalo se za još mnogo afera, pa čak i vanbračnu decu.

sarlin od monaka na vencanju
Willi Schneider / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Šarlin je svoj bunt pokazala i brijanjem jedne strane glave, iako je to navodno uradila jer su joj preminuli bliski prijatelji iz Južne Afrike.

Nakon što se pojavila još jedna žena sa tvrdnjama da Albert sa njom ima petnaestogodišnju ćerku, princeza se sklonila put rodne Afrike, a sve u cilju očuvanja nosoroga, a o svemu je obavestila javnost putem svog Instagram naloga nakon što je okačila dramatične fotografije.

sarlin od monaka obrijala je polovinu glave
CRY-BEBERT / The Photo One / Profimedia 

Da princeza nema nameru da se vraća nazad u Monako u skorije vreme potvrdilo je i to što ni za godišnjicu braka nije bila uz Alberta. Tvrdilo se da je razlog teška upala sinusa i uha, ali iako su od tada prošli meseci, princeza Šarlin navodno još nije dobro.

Za sve to vreme bije druge bitke, u nahođenju da očuva nosoroge koji su pred izumiranjem zbog nemara lovokradica koji ih ubijaju zbog rogova.

Sada je na svom profilu objavila još dramatičnih fotografija na kojima pozira u odeći sa obeležjem koje nose tamnošnji domoroci, a lice je naglasila crnom bojom, a prst uperila direktno u kameru.

Iako je nedavno objavila set fotografija dok je razgovarala sa decom, a bol je više nego vidljiv na njenom licu koje možete videti u galeriji ispod, Šarlin je ovog puta kao prioritet postavila bitku za očuvanje ove vrste životinja.

printscreen/instagram, Instagram Šarlin od Monaka razgovara sa decom

Njeni predstavnici za medije tvrde da princezu čeka još jedna operacija, te je njen povratak u Monako odložen do daljnjeg, ali srećom, ako sve bude kako treba, nakon intervencije trebalo bi da joj se deca konačno pridruže.