"Jedva čekam da vidim svoju decu", rekla je princeza Šarlin u novom intervjuu iz Južne Afrike i tako potvrdila da se vraća kući u Monako, ali svog supruga princa Alberta nije ni spomenula.

Šarlin je većinu ove godine provela u svojoj kući u Južnoj Africi, a njeno dugo zadržavanje van Monaka potstaklo je glasine da se razvodi od princa Alberta s kojim se venčala 2011. godine.

Kraljevska porodica je glasine porekla tvrdeći da se Šarlin u Africi zadržala zbog zdravstvenih problema, odnosno infekcije nosa i grla zbog čega je morala na operacije među kojima je bila i ugradnja dentalnih implantanata.

"Bilo joj je jako teško zbog načina na koji su različiti problemi uticali na nju", istakao je Albert ranije ovog meseca na radijskoj stanici Monte Karla. Porekao je glasine o njihovim bračnim problemima kao što je to činio i pre. Tvrdio je da su neutemeljene i užasne, ali javnost mu baš i ne veruje.

princeza sarlin i alber od monaka
KCS Presse / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Šarlin je u intervjuu koji je dala ovog meseca, a nedavno objavila na društvenim mrežama, rekla da joj strašno nedostaju njena deca, princ Žak i princeza Gabrijela.

"Bilo koja majka koja je mesecima razdvojena od svoje dece osećala bi se isto kao ja", rekla je najtužnija princeza u intervjuu.

"Došla sam ovde da nadgledam neke projekte. Već se tad nisam osećala dobro, ali nisam znala da je reč o infekciji. Odmah mi je pružena pomoć, ali to me na neko vreme nažalost zadržalo u Africi.

Imala sam operaciju koja je bila uspešna. Dobro sam, osećam se puno jačom. Idem na još jednu operaciju, a nakon toga jedva čekam da se vratim svojoj deci koja mi strašno nedostaju", rekla je u intervjuu.

sarlin od monaka
pritnscreen/instagram 

Kako je intervju objavljen kasnije, operacija o kojoj je govorila je već obavljena ovog petka, a kako doznaje Daily Mail, nakon nje će princeza morati ostati pod nadzorom lekara sledećih 48 sati.

Hoće li se nakon toga vratiti u Monako ili će ponovo produžiti boravak u Africi, ostaje da se vidi.