Najtužnija princeza nije bez razloga dobila taj nadimak.

Kada su te 2011. godine fotografije sa njenog venčanja obišle svet, mnogi su pričali da je Šarlin od Monaka potpisala "pakt sa đavolom", a odnos nje i princa Alberta često je bio tema svih medija, pogotovo iz razloga što Albert nije baš bio suprug za primer.

Varao ju je na svakom koraku, a do sada se pojavilo više ljubavnica koje su tvrdile da sa njim imaju decu. Albert je doduše priznao sve za koje se dokazalo očinstvo, a uprkos mučnoj situaciji i on i Šarlin godinama su pokušavali da pokažu da im je brak stabilan.

sarlin od monaka i princ albert
Willi Schneider / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Ipak, teško da je u to iko poverovao ako se uzme u obzir da je princeza mesecima u Južnoj Africi, te su mnogi ovaj potez prokomentarisali kao pokušaj bekstva i prekidanja "začaranog kruga" u kom mora da glumi da je srećna, iako to nije.

sarlin od monaka i princ albert
action press / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Jedna od nekadašnjih ljubavnica princa Alberta prokomentarisala je ne samo princezu Šarlin, već i odnos njenog sina i princa Alberta.

Naime, Nikol Kosta (49) bivša stjuardesa, rodila je sina Aleksandra Grimaldi-Kostea u avgustu 2003. godine, dve godine pre nego što je Albert, počeo da izlazi sa sadašnjom princezom Šarlin.

Nikol i Albert su se zabavljali pet godina, a da postoji njihovo dete otkriveno je tek 2005. godine, kada je Nikol dala ekskluzivni intervju za francuski časopis, tvrdeći da je nje dvogodišnji sin Albertov.

Dva meseca nakon ustoličenja, princ Albert je priznao Aleksandra, a pored dvoje zakonske dece koje ima sa Šarlin - blizance Žaka i Gabrijel, ima i vanbračnu ćerku Grimaldi (29).

Nikol je nedavno u jednom intervjuu govorila upravo o napetoj situaciji sa princezom Šarlin, ali i o Albertovom učestvovanju u odgajanju sina.

"Albert je ispunio svoje obećanje: stvari se dobro razvijaju i idu svojim tokom, čime sam oduševljena. Suprotno onom o čemu su pisali, Albert je preuzeo svoju ulogu oca i naš odnos je zasnovan na poverenju.

Aleksandar je nasledio moju ljubaznost, ali je i Albert nežan, osetljiv i topao. Aleksandar mnogo liči na nas dvoje. Odlično se slaže sa Albertom, vole da se bave sportom zajedno."

Međutim, Nikol je naglasila da se situacija promenila zbog princeze Šarlin, te da se Aleksandar sada ne oseća dobrodošlim.

"Što se tiče Šarlin, ne volim da nas porede. Ja sam nežna žena. Međutim, trebalo bi da se podržavamo. U našoj situaciji diplomatija bi trebalo da prevlada. Ali tokom njihove veridbe, doživela sam stvari koje su me šokirale. Na primer, kad Albert nije bio tu, Šarlin je sobu mog sina premestila u krilo za poslugu. Kao majka ne mogu da je opravdam."

sarlin od monaka
Shutterstock 

Nikol je navela i da se njen sin odlično slaže sa Žakom i Gabrijelom te da se sa njima rado igra.

Albert je bio veoma besan nakon ovog intervjua, a šuška se da je upravo to bila kap koja je prelila čašu kod princeze Šarlin kojoj ne samo što je bilo dosta da je muž ponižava preljubama, već je doživela i da je njegove ljubavnice javno blate.

Šta će se dešavati, ostaje da vidimo, ali činjenica je da se celoj ovoj priči ne nazire kraj u skorije vreme.