Najtužnija princeza mesecima je u Južnoj Africi, daleko od svog muža Alberta i njihove dece.

O njenom povratku na kraljevski dvor mesecima se polemiše, a situaciju je dodatno zakomplikovalo i njeno zdravstveno stanje zbog kog je imala nekoliko operacija.

Ipak, iako je više nego jasno da princeza Šarlin nije dobro, kao i da je toliko smršala da je na ivici anoreksije, kako neki tvrde, mnogi su i mišljenja da je ovo samo način da se skloni od svog nevernog muža čije afere trpi već godinama.

Za poslednju u nizu saznalo se pre nekoliko meseci, a navodno je Albert sa tom ženom dobio i ćerku. Baš u to neko vreme, Šarlin je izgubila bliske prijatelje iz Južnoafričke republike, zbog čega se zaputila u svoju domovinu gde je i boravila sve ovo vreme, pomažući i u borbi protiv krivolova što je njena velika strast.

sarlin od monaka mesecima je u juznoafrickoj republici
CRY-BEBERT / The Photo One / Profimedia 

Na pitanja o braku, princeza je demantovala da bilo šta nije kako treba, ali kući nikako da se vrati, a fotografije nastale nakon poslednje Albertove posete odavale su sve samo ne utisak srećnog para.

Princ je nedavno u intervjuu za magazin "People" rekao i da očekuje da će doktori odobriti povratak Šarlin i to kroz nekoliko dana.

"Ona je u dobroj formi i daleko je boljeg raspoloženja. Biće ovde pre obeležavanja Nacionalnog dana Monaka, 19. novembra, i to mnogo pre toga" izjavio je Albert.

princ albert kaze da se sarlin uskoro vraca u monako
KCS Presse / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Dodao je i kako se nada da će moći da otputuju u Dubai na svetsku izložbu, ali i da mu jako nedostaje, kao i njihovim sinovima.

Međutim, sada su mnogi ubeđeni da princ dodatno pritiska Šarlin da se što pre vrati nazad, iako njeno zdravstveno stanje nije tako dobro kao što ga predstavlja, a da za to koristi "prljave" metode.

Naime, najtužnija princeza otkrila je pre 2 dana da joj je uginuo pas.

"Moj mali Anđeo je otišao prošle noći, pregazili su je. Toliko ćeš mi nedostajati, počivaj u miru", napisala je na svom Instagramu, a gotovo istog trenutka javile su se na brojnim Reddit forumima teorije zavere da iza svega stoji niko drugi do njen suprug.

Kako piše na nekim forumima, s obzirom da zna koliko je princeza vezana za svog ljubimca, kao i njihovi sinovi, ne preže od toga ni da dođe do "manje nezgode".

"Pregažena? Čime, zlatnim kolicima?", "Da li ste ikad bili u Monaku? Ne znam samo kako su pregazili tolišnog psa", "Ovo je garant delo da je ubrza sa povratkom", "Ako je u stanju da pravi decu naokolo i da se ponaša prema njoj bezdušno sve ove godine, što ne bi "sredio" i njihovog psa, to je takav tip"... samo su neki od komentara koji su se mogli pročitati na internetu.

sarlin od monaka i pric albert
Instagram 

Iako su mnogi ubeđeni da je ovako nešto zaista preterano, te da su male šanse da ovo posredi, ne može se poreći da nas ni princeza nije ubedila svih ovih godina da je zaista srećna. Ipak, šta je od svega toga istina, ostaje da vidimo, ali nema sumnje da će se mnoge stvari promeniti od trenutka kada se Šarlin zapravo vrati u Monako.