Princeza Šarlin od Monaka posle nekoliko meseci se vratila u Monako. Prema pisanju magazina People, "najtužnija princeza" sletela je na aerodrom u Francuskoj ovog ponedeljka rano ujutro nakon noćnog leta iz Durbana u Južnoj Africi.

Snimljena je kako izlazi iz privatnog aviona Princa Alberta u Nici, obučena u crno i s maskom na licu, a sa sobom je vodila psa.

Kako navodi francuski portal Nice-Matin na aerodromu su je dočekali suprug i njihovo dvoje dece, šestogodišnji blizanci princ Žak i princeza Gabrijela, a zatim su se helikopetrom uputili u Monako. Iako nije skidala masku celo vreme, nikom nije promaklo da je izgledala prilično neraspoloženo.

sarlin od monaka stigla kuci
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Podsetimo, princeza Šarlin je u Južnoj Africi boravila nekoliko meseci, a sve su glasnija postala šuškanja da ne planira da se vrati suprugu poznatom po aferama.

Šarlin je svoj izostanak iz kneževine  da ne leti avionom, kako joj se ne bi pogoršala infekcija sinusa, koja je nastala nakon ugradnje zubnog implantata.

Albert je s decom u avgustu posetio Šarlin, a kad se u septembru nije vratila kući, što je potstaklo glasnije glasine, vladar je u intervjuu za časopis People pokušao da objasni da njegova supruga nije otišla u egzil i da je jedini razlog boravak u Južnoafričkoj Republici medicinske prirode.

Međutim, puno se pričalo o tome kako Šalin suprugu ne može da oprosti poslednju aferu u kojoj izvesna Mariza sudskim putem pokušava da dokaže da je princ Albert otac njene ćerke.

princ albert i sarlin od monaka
KCS Presse / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

To je ujedno i najgori Albertov skandal jer se čini kako je princ napravio dete za vreme svog braka.

Javnost je nedavno prodrmao i intervju nekadašnje prinčeve ljubavnice, Nikol Koste, majke njegovog nezakonitog sina Aleksandra Koste- Grimaldija u kojem je princezu Šarlin spomenula u ne baš lepom kontesktu.

"Tokom njenih susreta s mojim sinom doživela sam stvari koje su me šokirale. Na primer, kada Albert nije bio tamo, Šarlin je premestila sobu mog sina u krilo za sobarice. Kao majka, ne mogu to da opravdam", rekla je Nikol.

Albert je bio jako besan zbog intervjua, a navodno je on bio i razlog zašto je Šarlin odlučila da napusti supruga, iako još uvek nema službene potvrde o razvodu.

"Ne samo da ima ljubavnice, nego me one i javno blate", navodno je princeza rekla svojim bližnjima.

sarlin od monaka i princ albert
Instagram