Umesto da povratak princeze Šarlin u Monako, nakon što je 10 meseci provela u Južnoj Africi, utiša glasine o njenom navodnom skorašnjem razvodu od princa Alberta, čini se da su one postale još glasnije.

Naime, njena je snaja Šantel Vitstok otkrila da će se princeza umesto u kraljevskoj palati smestiti u svoj skromni stan s dve spavaće sobe iznad stare fabrike čokolade u kojem je boravila pre nego što je otputovala iz Monaka.

Inače, stan se nalazi na 300 metara udaljenosti od palate.

sarlin od monaka
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

"Ne znamo još. Verovatno će putovati stalno između stana i palate, šta god joj bude odgovaralo. Ništa još nije precizirano. Mislim, tek se vratila pa pokušava da se prilagodi. Princeza je uzbuđena što vidi svoju decu opet i oni su uzbuđeni jer ponovno vide mamu. Videćemo gde će se smestiti. To će biti s njenim suprugom i njenom decom", ispričala je Šantel, koja je udata za princezinog brata Šona.

Osim toga, sad se pokazalo da princeza nije ni najmanje željna da provodi vreme sa svojim suprugom. Iako je princ Albert najavljivao da će "najtužnija princeza" putovati s njim 13. novebra na svetsku izložbu Expo u Dubaiju, to se nije dogodilo.

sarlin od monaka i princ albert
Bruno Bebert/PRM / Bestimage / Profimedia 

Umesto nje, s princem je otputovala njegova sestra, princeza Stefani, a iz palate su odmah krenuli s objašenjenjima ne bi li preduhitrili glasine.

Oni navode da je princeza Šarlin odustala od puta kako se ne bi ponovno odvajala od svoje dece koji nisu išli s njom u Južnu Afriku.

sarlin od monaka i princ albert
KCS Presse / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Takođe, tvrde da će njen oporavak od brojnih zdravstvenih komplikacija potrajati. Njena snaja, Šantel dala je do znanja da će Šarlin zasad biti pošteđena javnih pojavljivanja, a to je potvrđeno i putem najnovije objave na službenom Instagram profilu monegaške kraljevske porodice.

Objavili su da će postavljanje božićne jelke i tradicionalno deljenje poklona deci Monaka proći bez nje. Njeno ime se prvi put u poslednjih pet godina ne spominje u službenom programu.

Podsetimo, javnost je uverena kako je princeza stigla u kneževinu da se razvede se od supruga serijskog preljubnika. Kap koja je prelila čašu bila je njegova nova afera, ali i intervju njegove bivše ljubavnice koja ju je u njemu javno blatila.

Naime, Albert je navodno poslednju aferu imao dok je bio u braku, a navodnoj je i toj ljubavnici napravio dete. Ona ga je tužila, ali još uvek ne postoje čvrsti dokazi da je istina ono što tvrdi.

Javnost je nedavno prodrmao i intervju nekadašnje prinčeve ljubavnice, Nikol Koste, majke njegovog nezakonitog sina Aleksandra Koste-Grimaldija u kojem je princezu Šarlin spomenula u ne baš pohvalnom kontekstu.

sarlin od monaka i princ albert
action press / Shutterstock Editorial / Profimedia