Princeza Šarlin mesecima je bila u Južnoafričkoj Republici, a nedavno se konačno vratila u Monako gde su je dočekali princ Albert i njihova deca, šestogodišnji blizanci princ Žak i princeza Gabrijela.

Međutim, nikome nije promaklo tužno i namrgođeno lice princeze koja nije izgledala preterano oduševljeno zbog povratka nevernom suprugu.

Naime, dobro je poznato da ceo svet bruji o izjavama Albertove nekadašnje ljubavnice koja je ovog puta potkačila i najtužniju princezu optuživši je da je njenog sina tretirala poput posluge.

I pre toga duže vreme se šuškalo da je Šarlin više preko glave ponašanja svog supruga, a još dok je bila u Africi spominjalo se da se neće vratiti u palatu.

sarlin od monaka i princ albert
KCS Presse / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Te glasine ponovo je pokrenula snaja princeze Šantel Vitstok koja je i PR njene dobrotvorne organizacije u Južnoj Africi i koja je za Daily Mail rekla ne samo da se Šarlin neće vratiti u palatu, već da je pod znakom pitanja i kada će se baviti kraljevskim dužnostima. Kao izgovor navedena je princezina misteriozna bolest. Umesto na dvoru, Šarlin će se vratiti u dvosobni stan u kom je nekad živela pre braka sa Albertom.

sarlin od monaka
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Naravno, ove tvrdnje samo su još više uverile svet da najtužnija princeza nije spremna da "proguta" sve gluposti koje je njen suprug napravio tokom godina.

Podsetimo, i njen odlazak u Afriku usledio je malo nakon što se otkrilo za još jednu ljubavnicu koja je sa njim dobila dete, a povratak u Monako odlagan je zbog brojnih zdravstvenih komplikacija. Da li će mu Šarlin ponovo oprostiti ostaje da vidimo, ali činjenica je da ničije trpilo nije doveka, te da je gotovo izvesno da će ovog puta princeza sigurno povući drastične mere, pogotovo ako se u javnosti pojavi još neka ljubavnica.