Tužna priča najtužnije princeze se nastavlja.

Nakon što se vratila u Monako pojavili su se navodi da ju je princ Albert smestio u psihijatrijsku ustanovu, iz razloga što je Šarlin želela da se razvede jer je javno blaćenje njegove ljubavnice bila kap koja je prelila čašu.

Nakon niza prevara, vanbračne dece, skandala... čini se da Šarlin od Monaka jednostavno više ne može da održi sliku srećne porodice kakvu je želela da ostavi u javnosti. Ipak, čini se da Albert ponavlja scenario od pre 10 godina, kada je bukvalno prisilio princezu da se za njega uda, nakon čega su njene slike sa venčanja obišle svet, a ona zbog istih dobila nadimak "najtužnije princeze".

salin od monaka na vencanju
NIVIERE/VILLARD/NIKO/ALFRED / Sipa Press / Profimedia 

Međutim, čini se da ovog puta Šarlin ipak nije sama. Njoj je u pomoć priskočio milijarder i bivši dečko Naomi Kembel Vladimir Doronjin.

Naime, kako piše Daily Mail, postoje indicije da su Šarlin i Vladimir provodili vreme zajedno i da su u redovnom kontaktu sve vreme.

vladimir doronjin naomi kembel
Shutterstock 

"Izgleda da u njemu pronašla utehu od bračnih problema", rekao je izvor za The Sun. Kako se pisalo, do razdora između kraljevskog para došlo je zbog brojnih neverstava, ali Albert je demantovao da su psihički problemi njegove žene povezani sa ovom situacijom.

"Verovatno ću ovo reći nekoliko puta, ali to nema nikakve veze sa našim odnosom. Želim da to bude vrlo jasno. To nisu problemi unutar našeg odnosa, ne sa odnosom između muža i žene. Njeni problemi su drugačije prirode".

Međutim, izvor napominje da je Vladimir rešen da Šarlin pruži sve što joj je potrebno. Poštuje njene želje, ali neće dozvoliti da se prema njoj Albert ponaša kao do sada.

sarlin od monaka
ABACA / Abaca Press / Profimedia 

Priče idu toliko daleko da mnogi sumnjaju da je Albert zatvorio Šarlin nakon što je saznao za njen pokušaj afere, jer bi to značilo da bi se  ovog puta princeza zaista razvela. Jedno je sigurno, ako ima i trunka istine u svemu što je pisano svih ovih godina, Šarlin kraj sebe konačno ima moćnog saveznika, te ne čudi što se mnogi raduju trenutku kada više niko neće moći da je zove "najtužnijom princezom".