Nakon što je pre dva dana princeza Šarlin (43) svima čestitala Božić putem Instagrama, iz palate su se oglasili o tome kako će ona provesti praznike.

Naime, otkrili su da će biti sa suprugom, princem Albertom II. (63) i njihovom decom, blizancima, princezom Gabrijel i princem Žakom (7).

"Princeza Šarlin se oporavlja na zadovoljavajući i umirujući način, iako će ceo proces biti prilično dug pre nego što se potpuno oporavi", istakli su u izjavi za People.

Inače, javnost se pita da li je najtužnija princeza zaista u psihijatrijskoj bolnici ili je istinita glasina da se krije jer ima ožiljke na licu nakon plastične operacije.

Šarlin od Monaka leči se na psijijatrijskoj klinici.
VALERY HACHE / AFP / Profimedia 

"Želim svima lepe i mirne božićne praznike i šaljem vam ljubav", napisala je Šarlin uz crtež nje i porodice pored novogodišnje jelke. Mnogi njeni obožavatelji, koji strepe jer ne znaju što se dešava s Šarlin, su se oglasili u komentarima.

"Šarlin, volimo te", "Brzo ozdravi, naša divna princezo", "Želim ti puno ljubavi i zdravlja", "Divna čestitka", "Nadam se da ćeš uskoro biti bolje", poručili su joj.

Ipak, bilo je i onih koji sumnjaju u celu ovu priči i smatraju da je princeza protiv svoje volje zatvorena i sklonjena, kako bi je sprečili u nameri da se razvede od princa Alberta, višestukog preljubnika.

Princ se pravdao da je to bila njena lična odluka, te da su joj u tome pomogla rođena braća. Šuškalo se da je razlog i to što se zbližila sa biznismenom i bivšim dečkom Naomi Kembel.

Šarlin želi da se razvede od princa Alberta.
KCS Presse / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Podsetimo, pre 10-ak dana su se pojavile nove informacije o Šarlin koja je trenutno na lečenju u Švajcarskoj. Pilar Ejre stručnjak za kraljevksu porodicu je rekla da se princeza skriva od javnosti jer je uništila lice na poslednjoj plastičnoj operaciji.

Njene tvrdnje zasad niko nije ni potvrdio ni opovrgnuo, ali poznato je kako je Šarlin i ranije ulepšavala svoj izgled kod hirurga, iako to nikada nije priznala.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

NIVIERE/VILLARD / Sipa Press / Profimedia, VALERY HACHE / AFP / Profimedia Za Šarlin od Monaka tvrde da je imala nekoliko plastičnih operacija