Višemesečnoj sagi o princezi Šarlin od Monaka ne nazire se kraj.

Nakon što se saznalo da je smeštena u psihijatrijsku ustanovu, danima se ređaju različite teorije i priče.

Nažalost, dok se ne pokaže šta je zaista od svega istina, ostaje samo da se nagađa u kakvom je princeza zaista stanju, ali njeni prijatelji tvrde da ništa nije onako kako se do sada predstavljalo u javnosti.

Nadimak "najtužnija princeza" možda jeste dobila nakon što su fotografije sa njenog venčanja sa princom Albertom obišle svet, jer njeno uplakano, sumorno lice nije odavalo utisak preteranog oduševljenja kakvo bi trebalo da bude s obzirom da je u pitanju venčanje sa osobom koju navodno voli više od života, ali po rečima njenih najbližih Šarlin je sve samo ne jadna, bedna i bespomoćna princeza.

Šarlin od Monaka nije tako bespomoćna kao što se predstavlja.
Willi Schneider / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Već izvesno vreme priča se da je njen odlazak u Afriku gde se rame uz rame borila sa tamnošnjim snagama protiv lovokradica, bio samo način da se skloni od Alberta zbog novih priča o neverstvima koje očigledno princeza više nema nameru da trpi.

Zato nije ni čudo što je magazin "Tatler" januarsku naslovnicu posvetio ovoj princezi uz komentar da u "njenom životu ima više drame nego u sapunici".

Čak su i u dokumenatarnom filmu koji prati kako je od južnoafričke olimpijke postala princeza od Monaka, njeni neimenovani poznanici podelili su utiske o tome kakva je bila u mladosti. Oni su je okarakterisali kao "ambicioznu plivačicu" koja je bila odlučna da bude najbolja o svom sportu i "silu koja ne bi trebalo da se potcenjuje".

Šarlin od Monaka nekada je bila uspešna plivačica.
ALEXANDER JOE / AFP / Profimedia 

Šarlin nije tako "meka"

Kolege plivači pamte Šarlin u mladosti kao ambicioznu, fokusiranu i posvećenu sportu. Ispričali su da je provodila vreme vežbajući dok su se druga deca igrala, i da je bila stroga prema sebi kada nije imala dobre rezultate, prenosi "Daily Mail". S druge strane, dodali su, da je bila "šašava, nikada usamljena i dobra prijateljica".

Šarlin od Monaka njeni prijatelji opisali su kao ambicioznu, fokusiranu i posvećenu sportu.
action press / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Jedan od izvora istakao je i da je percepcija javnosti da je Šarlin "naivna" i da je zarobljena u nesrećnom braku sa Albertom. "Nijednog trenutka nisam pomislio da ona nije znala šta radi kada se udala za njega", rekao je.

"Šarlin nije Ledi Dajana"

Takođe, izvori su istakli da Šarlin nije "tip osobe koju bi kraljevska porodica Monaka slepo da kontroliše".

"Šarlin nije princeza Dajana. Možda deluje kao krajnje naivna, ali to ne može biti dalje od istine. Veoma je dobra u prikrivanju toga koliko je pametna", kažu.

Šarlin od Monaka ne mogu tako lako da kontrolišu kao što su to radili sa Ledi Dajanom.
Shutterstock 

S druge strane, nedavno su se oglasili i njeni sadašnji prijatelji, ističući da zvaničan dvor "umanjuje zdravstvene tegobe" princeze Šarlin. Oni su saopštili i da je izgubila polovinu svoje težine.

"Nepravedno je da se ona prikazuje kao da ima neku vrstu mentalnog ili emocionalnog problema. Ne znamo zašto palata krije da je gotovo umrla u Južnoj Africi", rekli su za "Page Six" ljudi bliski Šarlin, a šta je istina od svega što se govorilo pokazaće jedino vreme.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!