Slučaj najtužnije princeze i dalje ne prestaje da intrigira javnost.

I dalje se ne zna šta se tačno zbiva, iako su internet preplavile različite teorije. 

U jedno su svi sigurni - Šarlin od Monaka nije dobro, a brojni signali onoga što će se odvijati samo par meseci kasnije, zapravo su se mogli naslutiti još početkom ove godine kada je princeza obrijala pola glave.  

Da situacija nije nimalo naivna potvrđuje i to što je i sam Albert potvrdio da je Šarlin smeštena u "posebnu ustanovu". Odluku da potraži profesionalnu pomoć, navodno je par zajedničku doneo uz pomoć njene braće. Princ je izjavio da princeza pati od duboke emocionalne i fizičke iscrpljenosti.

sarlin od monaka
KCS Presse / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

"Shvatila je da joj treba pomoć i sama je donela odluku. Mi smo samo čekali da nam to sama kaže. Zna da mora da se odmori", rekao je.

Činjenica je da je ova godina bila za Šarlin poput rolerkostera. Nove informacije o preljubi supruga, smrt dragih prijatelja iz Afrike koja je i bila navodno okidač da obrije glavu poput Britni...

Na sve to, oglasila se i Alebertova ljubavnica i bukvalno "pljuvala" po Šarlin optužujući je da njeno dete tretira kao poslugu. Princeza se mučila i tokom boravka u Južnoafričkoj Republici, kada je zbog teške upale sinusa i drugih brojnih komplikacija zapravo bila na ivici smrti.

sarlin od monaka
pritnscreen/instagram 

Ipak, za sve to vreme, i Šarlin i Albert čvrsto su se držali predstave o "srećnoj porodici i vanserijskoj ljubavi", iako su njihove zajedničke fotografije govorile same za sebe.

Njeno mučenje počelo je još pre venčanja kada je prvi put saznala da joj je Albert bio neveran. Iako je malo falilo da ne dođe do venčanja, navodno je princ uz pomoć svojih ljudi primorao Šarlin da se ipak uda za njega. Slike sa venčanja koje je trebalo da bude najsrećniji dan u životu jedne žene obišle su ceo svet, a zbog tužnog i uplakanog lica dobila je nadimak "najtužnija princeza".

sarlin od monaka
NIVIERE/VILLARD/NIKO/ALFRED / Sipa Press / Profimedia 

Sve ove godine trpela je Albertovo ponašanje, te ne čudi što je u jednom trenutku "pukla", i obrijala glavu iako to nije nešto što se od princeze očekuje. Sada svi komentarišu da je ovo buo "propušten poziv upomoć", na koji su jednostavno svi zatvorili oči.

"Šarlin ne želi da veruje da su priče o trećem vanbračnom detetu istinite, ali suočavanje s njima je prava noćna mora. Otkako se udala za Alberta, ovo je njena najgora kriza", ovim je rečima svojevremeno izvor blizak porodici opisao trenutno stanje princeze Šarlin, 42-godišnje bivše olimpijske plivačice, koja se ponovo suočava sa činjenicom da je njen brak na klimavim nogama.

sarlin od monaka i princ albert
Instagram 

Nedavno su se pojavile i tvrdnje da se princeza zbližila sa bivšim dečkom Naomi Kembel, milijarderom Vladimirom Doronjinom, koji je navodno rekao da će Šarlin pružiti sve što joj treba, te da neće dozvoliti da se Albert prema njoj ponaša kao do sada.

vladimir doronjin
Shutterstock 

Ostaje da vidimo da li će najtužnija princeza smoći snage da iz svega izađe jača nego pre ili će ponovo oprostiti nevernog suprugu sva neverstva, iako kako stvari stoje, čini se da ih ima još.