Turbulentan period i kontroverze u životu princeze Šarlin od Monaka nikako da prođu, iako se ona nedavno nakon deset meseci boravka u Južnoafričkoj Republici vratila kući.

Nakon nagađanja da je njenom braku sa princom Albertom došao kraj, nedavno je u javnost dospela vest da se Šarlin viđa sa bivšim dečkom Naomi Kembel.

Njeno zdravstveno stanje ozbiljno je narušeno nakon niza intervencija koje je imala u odsustvu iz kraljevine, a sada su njeni bliski prijatelji otkrili još neke veoma zabrinjavajuće detalje.

"Princeza Šarlin od Monaka gotovo je umrla u Južnoj Africi nakon što je prošla kroz više operacija i izgubila puno kilograma", izjavili su njoj bliski izvori za Page Six.

sarlin od monaka
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Njeni prijatelji kažu da smatraju da kraljevska porodica Monaka nije ozbiljno shvatila težinu njenog zdravstvenog stanja.

"Nepravedno je da se prikazuje kao da ima neku vrstu mentalnog ili emocionalnog problema. Ne znamo zašto palata mulja i umanjuje problem i zataškava da je zamalo umrla u Južnoj Africi”, izjavio je izvor, dodavši da je princeza imala tešku infekciju uha, nosa i grla, što je rezultovalo ozbiljnim problemima sa sinusima i gutanjem, a koji su proizašli iz ranijih operacija, zbog čega je morala da bude hitno hospitalizovana.

sarlin od monaka i princ albert
Bruno Bebert/PRM / Bestimage / Profimedia 

“Duže od pola godine ne može da jede čvrstu hranu zbog silnih operacija koje je prošla. Tečnost je unosila samo na slamčicu i izgubila je gotovo polovinu dotadašnje težine, iscrpljena je i očajnički su joj nedostajala deca- otkrio je njoj blizak izvor i zaključio da Šarlin definitivno ne gubi razum niti pati od ozbiljnih mentalnih problema.

Zabrinutost javnosti zbog naglog gubitka kilograma princeze ponovno se rasplamsala nakon što je ona nedavno na Instagramu objavila fotografiju na kojoj deluje mršavo i krhko i nakon čega je usledila objava da se povlači s jednog službenog događanja 19. novembra zbog opšteg umora.

sarlin od monaka
pritnscreen/instagram 

Princ Albert je tada za časopis People izjavio da je primljena u ustanovu za lečenje izvan Monaka i to nakon što je postalo očigledno da nije dobro i da je njeno trenutno stanje rezultat nekoliko faktora privatne prirode.

"Očito je bila iscrpljena, fizički i emotivno. Bila je opterećena i nije mogla da se nosi sa službenim dužnostima, životom uopšte, pa čak ni porodičnim životom. To je svakako bio faktor, ali u ovom trenutku radije ne bih ništa više komentarisao", izjavio je princ.

sarlin od monaka i princ albert
KCS Presse / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Podsetimo, nakon povratka u Monako najtužnija princeza poznata po tome što se u javnosti retko smeje, smeštena je na kliniku u kojoj se leči od psihičkih i fizičkih problema.

Javnost je uverena kako je princeza stigla u kneževinu da se razvede se od supruga serijskog preljubnika i da sada palata pokušava na sve načine to da spreči.Kap koja je prelila čašu bila je njegova nova afera, ali i intervju njegove bivše ljubavnice koja ju je u njemu javno blatila.

Naime, Albert je navodno poslednju aferu imao dok je bio u braku, a navodnoj je i toj ljubavnici napravio dete. Ona ga je tužila, ali još uvek ne postoje čvrsti dokazi da je istina ono što tvrdi.

U prilog ovim tvrdnjama ide i to da nakon povratka nije otišla u palatu, već je insistirala da bude smeštena u stanu u kom je živela pre udaje za princa.

Još fotografija princeze Šarlin i toga kako ona sada izgleda pogledajte u galeriji u nastavku teksta.

printscreen/instagram, Instagram Šarlin od Monaka razgovara sa decom