Ceo svet strahovao je mesecima od povratka najtužnije princeze u Monako.

Nekako, kao da je njena sudbina bila izvesna unapred, te se uveliko šuškalo da njeno "buntovništvo" neće tek tako proći nekažnjeno, baš kao što je to bilo tik pred venčanje kada je saznala za brojne Albertove preljube, te joj je oduzet pasoš i gotovo da je bila prisiljena na udaju.

Nakon brojnih problema sa zdravljem, i nekoliko intervencija, Šarlin je konačno imala dovoljno snage da se vrati u Monako, a samo nekoliko dana kasnije, sve je šokirala informacija da je smeštena u sanatorijum.

Princ Albert pravdao se da je to bila njena lična odluka, te da su joj u tome pomogla rođena braća. Šuškalo se da je razlog i to što se zbližila sa biznismenom i bivšim dečkom Naomi Kembel. Ipak, prošle su nedelje, a o stanju Šarlin od Monaka nije bilo ni reči.

Šarlin od Monaka trenutno je na lečenju u Švajcarskoj.
pritnscreen/instagram 

Sada se konačno oglasio otac princeze, Majkl Kenet Vitstok koji je otkrio da je Šarlin na lečenju u Švajcarskoj, a potom dao više detalja o njenom zdravstvenom stanju.

Otac najtužnije princeze progovorio je o njenom zdravstvenom stanju.
NIVIERE/VILLARD / Sipa Press / Profimedia 

"Svoju ćerku nisam video dok je boravila u Južnoafričkoj Republici. Nisam hteo da riskiram i zarazim je jer je imala toliko intervencija. Vrlo je osetljiva", objasnio je Majkl i dodao da se rednovno čuju telefonom.

"Moja ćerka je dnevno plivala 20 kilometara. Znam koliko je jaka i da će se uspeti da se oporavi i vratiti daleko jača", zaključio je otac princeze, iako ovim nije otkrio previše detalja, ali je potvrdio da stanje Šarlin nije najbolje.

Šarlin od Monaka nekada je plivala 20 kilometara dnevno.
ALEXANDER JOE / AFP / Profimedia 

Mnogi su nakon ovoga ubeđeni da je sve definitivno deo većeg i zlobnijeg plana u kom je glavni cilj sprečiti princezu da se razvede, pogotovo ako se uzme u obzir da se Albertove sestre Karolin i Stefani ovih dana gotovo ne odvajaju od njega i dece.

One čak i obavljaju službene dužnosti princeze za koju se ne zna tačno u kakvom je stanju, a čak se navodilo da je zbog svega pre mesec dana bila na ivici smrti.

Albertove sestre trenutno obavljaju kraljevske dužnosti princeze Šarlin.
KCS Presse / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Sa druge strane, najbliži prijatelji princeze Šarlin okarakterisali su je kao ambicioznu i snažnu plivačicu koju ne bi trebalo potcenjivati, kao i da je i te kako bila svesna svega kada se udavala za Alberta.

Izvori bliski princezi su istakli da Šarlin nije "tip osobe koju bi kraljevska porodica Monaka slepo da kontroliše".

"Šarlin nije princeza Dajana. Možda deluje kao krajnje naivna, ali to ne može biti dalje od istine. Veoma je dobra u prikrivanju toga koliko je pametna", kažu.

Prijatelji Šarlin od Monaka tvrde da je ne treba potcenjivati, kao i da je bila svesna svega kada se udavala za Alberta.
Profimedia 

S druge strane, nedavno su se oglasili i njeni sadašnji prijatelji, ističući da zvaničan dvor "umanjuje zdravstvene tegobe" princeze Šarlin. Oni su saopštili i da je izgubila polovinu svoje težine.

"Nepravedno je da se ona prikazuje kao da ima neku vrstu mentalnog ili emocionalnog problema. Ne znamo zašto palata krije da je gotovo umrla u Južnoj Africi", rekli su za "Page Six" ljudi bliski Šarlin, a šta je istina od svega što se govorilo pokazaće jedino vreme.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIHi budi u toku svakog dana!