Pojavile su se nove informacije o princezi Šarlin, koja je trenutno na lečenju u Švajcarskoj.

Kako je ranije istakao njen suprug, princ Albert, to je bila njena želja jer se nije osećala psihički dobro, a nedavno je sve prokomentarisao i njen otac Majk Vitstok.

On je progovorio zbog brojnih nagađanja u javnosti o zdravlju njegove ćerke, za koju smatraju da je prisilno hospitalizovana kako se ne bi razvela od princa preljubnika.

"Svoju ćerku nisam video dok je boravila u Južnoafričkoj Republici. Nisam hteo da rizikujem i zarazim je jer je imala toliko lekarskih intervencija. Vrlo je osetljiva", poručio je Majk.

Šarlin od Monaka trenutno je na lečenju u posebnoj ustanovi.
VALERY HACHE / AFP / Profimedia 

"Moja ćerka je dnevno plivala 20 kilometara. Znam koliko je jaka i da će se oporaviti i vratiti puno jača", zaključio je otac princeze, ali nije otkrivao više detalja.

Ipak, sada su se pojavile nove informacije koje nemaju veze s duševnim stanjem princeze, već sa plastičnim operacijama.

Naime, ekspert za kraljevksu porodicu Pilar Ejre tvrdi da se princeza skriva od javnosti jer je uništila lice na poslednjoj plastičnoj operaciji. Navodno je princeza otiša "pod nož" u Dubaiju, ali zahvat je pošao po zlu zbog čega princeza sada ima ožiljke po licu.

Njene tvrdnje zasad niko nije ni potvrdio ni opovrgnuo, ali poznato je kako je Šarlin i ranije ulepšavala svoj izgled kod hirurga, iako to nikada nije priznala.

Šarlin od Monaka navodno se podvrgla plastičnim operacijama.
Shutterstock 

Neki komentarišu da je operirala nos, neki usne, a treći da je sređivala bradu. Dokazi o korekcijama ne postoje, već samo stare fotografije koje donekle pokazuju koliko se princeza promenila u zadnjih nekoliko godina.

NIVIERE/VILLARD / Sipa Press / Profimedia, VALERY HACHE / AFP / Profimedia Za Šarlin od Monaka tvrde da je imala nekoliko plastičnih operacija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!