Uprkos činjenici da je bolesna, mnogi pretpostavljaju da će princeza Šarlin prisustvovati svečanosti kraljevske porodice, a to iziskuje napuštanje psihijatrije u kojoj se trenutno leči.

Od samog njenog sve ređeg pojavljivanja u javnosti, bilo je jasno da se nešto događa. Tek nakon nekoliko meseci nagađanja, njen suprug princ Albert otkrio je da princeza pati od "emocionalne i fizičke iscrpljenosti", dok su njeni prijatelji nedavno opovrgnuli njegove izjave i za "Page Six" istakli da je Šarlin "skoro umrla" dok je boravila u Južnoj Africi.

Nakon toga smeštena je na psihijatriju, pod izgovorom princa Alberta "da je konačno shvatila da joj je neophodna stručna pomoć".

Najtužnija princeza dva meseca nije smela da prima posete na psihijatriji.
ATP / Wenn / Profimedia 

Sada se nagađa da bi princeza mogla da se vrati u Monako kako bi prisustvovala obeležavanju dana svete Devote koji se slavi 28. januara.

Devota je zaštitnica kraljevine i jako važan dan za kneževsku porodicu. Svake godine članovi kraljevske porodice učestvuju u svečanostima u znak sećanja na svoju zaštitnicu. Princeza Šarlin do sada je uvek prisustvovala svečaosti pa mnogi pretpostavljaju da će se pojaviti i ove godine, ako joj zdravstveno stanje to dozvoli.

Podsetimo, dva meseca princeza Šarlin nije smela da prima posete, a nakon što joj se zdravstveno stanje poboljšalo, napokon je dobila priliku da vidi svoju decu i supruga.

Dan pre Božića, princ Albert II sa sedmogodišnjim blizancima, Gabrielom i Džejsonom, posetio je princezu Šarlin i to u potpunoj tajnosti.

Malenim blizancima osmeh nije silazio s lica jer su napokon mogli da zagrle svoju majku nakon dugih pet nedelja.

Blizanci su princezi poklonili svoje crteže, nakon čega su imali porodični ručak. Ostatak vremena proveli su u igri i pevanju. Ipak, nakon četiri sata druženja, najtužnija princeza morala se teška srca oprostiti od svoje dece.

Šarlin 2 meseca nije smela da prima posete
Bruno Bebert/PRM / Bestimage / Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!