"ČEKA NJEN ZNAK" Naomi je zbog ZGODNOG RUSA slavila pravoslavni Božić, a on sad pokušava da spasi NAJTUŽNIJU PRINCEZU

Zgodni ruski biznismen koji je poznat po vezi sa Naomi Kembel, navodno još uvek čeka znak princeze Šarlin od Monaka kako bi joj pomogao u trenutnog situaciji.

Vladimir Doronjin poznat je po vezi sa Naomi Kembel, a navodno još uvek nije odustao od najtužnije princeze.
Shutterstock, Profimedia 

Od kako se pronela priča da se moćni ruski biznismen, inače bivši dečko Naomi Kembel zainteresovao za princezu Šarlin od Monaka, kao i da je to razlog zbog čega ju je Albert zatvorio na psihijatriju, mnogi su se pitali šta se dogodilo sa njegovom podrškom nakon svega.

Vladislav Doronjin po pisanju stranih medija i dalje čeka na znak najtužnije princeze, a poslednjih dana ponovo je u žiži javnosti upravo zbog Naomi jer je zbog ne samo slavila pravoslavni Božić, već i prešla u pravoslavnu veru.

Inače, Naomi je počela da izlazi sa ruskim milijarderom još davne 2008. godine, nakon što se razvodio od tadašnje supruge Ekaterine sa kojom je bio u braku od 1988. godine. Mnogi su pričali da je upravo nekadašnji supermodel razlog, iako su Vladislav i Ekatarina navodno bili razdvojeni duže od 10 godina.

Naomi Kembel i Vladislav Doronjin bili su u vezi sve do 2013. godine.
Shutterstock 

Naomi je zbog milijardera učila i ruski jezik i često boravila u Moskvi, a on ju je često nagrađivao ekstravagantnim poklonima. Ceo svet je bio zapanjen kada je manekenka za 41. rođendan od Doronina dobila letnju vilu. Oblikovana je kao oko egipatskog boga Horusa, a nalazi se na lokaciji poznatoj kao Kleopatrino ostrvo u turskom zalivu Gokova.

Takođe joj je poklonio kuću koja bukvalno podseća na svemirski brod, a koju je projektovala Zaha Hadid, čuvena arhitektica poznata po futurističkom stilu.

"Naomi i Vlad imaju složen odnos, a ponekad raskinu i pomire se. Na mnogo načina njihov odnos liči na poslovni aranžman. Naomi unosi glamur u njegove hotele i imanja, a on se prema njoj ponaša izuzetno dobro", pisalo je svojevremeno Page Six.

Njihova veza trajala je do 2013. godine, međutim, stvari između njih nisu bile završene sve do 2020. godine. I sama završnica bila je žestoka, a glavni razlog bila je manekenka Luo Zilin koju je Naomi svojevremeno upoznala sa Vladom i čija je mentorka bila.

Međutim, u jednom trenutku učenica je "otkačila" svoju mentorku i zauzela njeno mesto, a Naomi je to teško podnela.

Zbog svega je ušla u sukob sa nekadašnjim dečkom, a kasnije ju je ruski biznismen tužio i tvrdio da odbija da mu vrati novac koji joj je pozajmio. Doronin je podneo tužbu od više miliona dolara u kojoj je tvrdio da Naomi još uvek drži neke od njegovih stvari, vrednih tri miliona dolara.

Naomi Kembel Vladislav Doronjin je zamenio njenom štićenicom, manekenkom Luo Zilin.
RACHID BELLAK / Bestimage / Profimedia 

Rus je u vezi sa ruskom manekenkom Kristinom Romanovom od 2015. godine i s njom ima dvoje dece, dok se Naomi takođe pre nekoliko meseci ostvarila kao majka, a odnos sa Vladislavom sredila je navodno mimo suda.

Međutim, kada je u pitanju njegov odnos sa Šarlin, kako piše "INF News", on je pre svega veliki prijatelj kraljevske porodice i kako se navodi, ne postoji nikakva šansa da se između njega i najtužnije princeze odvija išta više od prijateljstva.

Vladislava Doronjina i Šarlin od Monaka navodno ne vezuje ništa više od prijateljstva.
Profimedia 

Baš iz razloga što dobro poznaje i nju i Alberta, pomogao je Šarlin da se izbori sa nekim stvarima i da oprosti nevernom suprugu "jer veruje u njihovu ljubav".

Ipak, bliski izvori tvrde da samo "čeka znak od Šarlin" kako bi uskočio i pomogao joj, jer mu je najbitnije da je ona stvarno dobro, a da li u ovim navodima ima istine, ostaje da vidimo u periodu koji je pred nama, jer je sve očiglednije da se cela ova "Šarlin-Albert sapunica" neće završiti u skorije vreme.

Svet poznatih na dohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši