Od kako se pronela priča da se moćni ruski biznismen, inače bivši dečko Naomi Kembel zainteresovao za princezu Šarlin od Monaka, kao i da je to razlog zbog čega ju je Albert zatvorio na psihijatriju, mnogi su se pitali šta se dogodilo sa njegovom podrškom nakon svega.

Vladislav Doronjin po pisanju stranih medija i dalje čeka na znak najtužnije princeze, a poslednjih dana ponovo je u žiži javnosti upravo zbog Naomi jer je zbog ne samo slavila pravoslavni Božić, već i prešla u pravoslavnu veru.

Inače, Naomi je počela da izlazi sa ruskim milijarderom još davne 2008. godine, nakon što se razvodio od tadašnje supruge Ekaterine sa kojom je bio u braku od 1988. godine. Mnogi su pričali da je upravo nekadašnji supermodel razlog, iako su Vladislav i Ekatarina navodno bili razdvojeni duže od 10 godina.

Naomi Kembel i Vladislav Doronjin bili su u vezi sve do 2013. godine.
Shutterstock 

Naomi je zbog milijardera učila i ruski jezik i često boravila u Moskvi, a on ju je često nagrađivao ekstravagantnim poklonima. Ceo svet je bio zapanjen kada je manekenka za 41. rođendan od Doronina dobila letnju vilu. Oblikovana je kao oko egipatskog boga Horusa, a nalazi se na lokaciji poznatoj kao Kleopatrino ostrvo u turskom zalivu Gokova.

Takođe joj je poklonio kuću koja bukvalno podseća na svemirski brod, a koju je projektovala Zaha Hadid, čuvena arhitektica poznata po futurističkom stilu.

"Naomi i Vlad imaju složen odnos, a ponekad raskinu i pomire se. Na mnogo načina njihov odnos liči na poslovni aranžman. Naomi unosi glamur u njegove hotele i imanja, a on se prema njoj ponaša izuzetno dobro", pisalo je svojevremeno Page Six.

Njihova veza trajala je do 2013. godine, međutim, stvari između njih nisu bile završene sve do 2020. godine. I sama završnica bila je žestoka, a glavni razlog bila je manekenka Luo Zilin koju je Naomi svojevremeno upoznala sa Vladom i čija je mentorka bila.

Međutim, u jednom trenutku učenica je "otkačila" svoju mentorku i zauzela njeno mesto, a Naomi je to teško podnela.

Zbog svega je ušla u sukob sa nekadašnjim dečkom, a kasnije ju je ruski biznismen tužio i tvrdio da odbija da mu vrati novac koji joj je pozajmio. Doronin je podneo tužbu od više miliona dolara u kojoj je tvrdio da Naomi još uvek drži neke od njegovih stvari, vrednih tri miliona dolara.

Naomi Kembel Vladislav Doronjin je zamenio njenom štićenicom, manekenkom Luo Zilin.
RACHID BELLAK / Bestimage / Profimedia 

Rus je u vezi sa ruskom manekenkom Kristinom Romanovom od 2015. godine i s njom ima dvoje dece, dok se Naomi takođe pre nekoliko meseci ostvarila kao majka, a odnos sa Vladislavom sredila je navodno mimo suda.

Međutim, kada je u pitanju njegov odnos sa Šarlin, kako piše "INF News", on je pre svega veliki prijatelj kraljevske porodice i kako se navodi, ne postoji nikakva šansa da se između njega i najtužnije princeze odvija išta više od prijateljstva.

Vladislava Doronjina i Šarlin od Monaka navodno ne vezuje ništa više od prijateljstva.
Profimedia 

Baš iz razloga što dobro poznaje i nju i Alberta, pomogao je Šarlin da se izbori sa nekim stvarima i da oprosti nevernom suprugu "jer veruje u njihovu ljubav".

Ipak, bliski izvori tvrde da samo "čeka znak od Šarlin" kako bi uskočio i pomogao joj, jer mu je najbitnije da je ona stvarno dobro, a da li u ovim navodima ima istine, ostaje da vidimo u periodu koji je pred nama, jer je sve očiglednije da se cela ova "Šarlin-Albert sapunica" neće završiti u skorije vreme.

Svet poznatih na dohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!