Kada je objavila da je postala majka u 51. godini super model Naomi Kembel je iznenadila ceo svet, a svi su se pitali kako, kada nije bilo nikakvih naznaka da je bila trudna.

Manekenka je sada potvrdila ono u šta je većina sumnjala, a to je da je devojčicu na svet donela surogat majka.

Crna pantera je u razgovoru za The Cut otvoreno govorila o svom privatnom životu, otkrivši kako je zahvaljujući surogat majci dobila ćerku, ali njeno ime, kao ni lik, i dalje ne otkriva javnosti.

Tako je na svom Instagram profilu ponovo objavila samo deo bebinog tela, ovaj put nogice. Na fotografiji se vidi da njena naslednica novi Versaće model, što je bio slučaj i na prethodnoj Naominoj objavi koja se tiče devojčice.

naomi kembel
Instagram 

Inače, u intervjuu za pomenuti medij, Naomi se dotakla i potencijalne udaje.

- Jaka sam, ali isto tako i puna emocija. Znam da u vezi moram pronaći kompromis - izjavila je manekenka.

Ona je 1993. kratko bila verena za basistu grupe U2 Adama Klejtona, a potom za kontroverznog italijanskog preduzetnika Flavija Brijatorea. Bila je u vezi i sa Oskarovcem Robertom De Nirom.

Ona je sredinom maja na svom Instagram profilu objavila fotografiju dečjih stopala na svom dlanu, uz koju je dodala emotivan opis.

Kith for Calvin Klein via Bestimage / Bestimage / Profimedia, TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia Naomi Kembel

- Prekrasni mali blagoslov odabrao je mene za svoju mamu. Počašćena sam što imam ovu nežnu dušu u svom životu, doživotnu sponu koja nas veže i to je nemoguće opisati rečima, moj anđele. Nema veće ljubavi, napisala je ona ispod objave.

Izvor blizak manekenki ispričao je za američki časopis da je manekenka priželjkivala dete više od deset godina.