Nekadašnji supermodel Naomi Kembel nedavno je iznenadila ceo svet kada je objavila da je u 51. godini postala majka, a sada su je paparaci prvi put uslikali nakon ove radosne vesti.

Naomi nije uspela da pobegne znatiželjnim fotografima koji su je spazili u Los Anđelesu, ali na razočarenje mnogih nije bila u društvu svoje bebe.

Ona je sada uslikana u ležernom stilu u beloj košulji, crnim pantalonama, a na licu i rukama je nosila crnu zaštitnu masku i rukavice kako bi se zaštitila od korona virusa.

Dodatno je pokušala da se sakrije iza velikih sunčanih naočara, ali nije uspela da pobegne paparacima koji je inače prate u stopu.

naomi kembel nakon porodjaja
P&P / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

"Najzgodnija ikada", "Savšena", "Jednom rečju boginja", "Kada ćemo moći da vidimo bebu", samo su neki od komentara na račun zgodne Naomi.

Legendarna "crna mamba" je u maju ove godine oduševila svoje obožavatelje objavom na Instagramu da se ostvarila u ulozi majke.

"Ovaj prekrasan mali blagoslov je odabrao mene da mu budem majka. Tako sam počašćena što je ova nežna duša stigla u moj život, nemam reči kojima bi mogla da opišem doživotnu vezu koju sada delim sa svojim anđelom.

Nema veće ljubavi", napisala je tada manekenka uz fotografiju na kojoj u rukama drži nožice svoje novorođene bebe.

Još uvek nije poznato da li je Naomi usvojila bebu ili je na svet donela surogat majka, ali jedno je sigurno - nema ni naznaka da je ona bila trudna.

Podsetimo, u maju 2017. godine, Kembel je izjavila za magazin "Evening Standard" da razmišlja o tome da postane mama, ali nije u žurbi da se to desi u odrešeno vreme.

naomi kembel
RBE / KCS Presse / Profimedia 

"Sada kad je nauka napredovala, mislim da mogu da uradim to kada hoću", rekla je. Dve godine kasnije, izjavila je da još nije spremna za bebu, ali da će videti "šta joj univerzum sprema".

Biće da je manekenka konačno spremna za ulogu majke, a verujemo da će se Naomi sjajno snaći u ovoj ulozi.

Više njenih fotografija pogledajte u galeriji:

Instagram Naomi Kembel