Slavna manekenka Naomi Kembel odala je na društvenim mrežama počast modnom dizajneru Đaniju Versaćeu povodom 24. godišnjice od njegove tragične smrti.

Naime, Naomi je tim povodom objavila sliku svoje ćerke koju je obukla u "Versace" odelce.

"Volim te Đani Versaće", glasila je poruka uz koju je dodala emotikon srca i četiri golubice.

Manekenka je zatim na svom Instagram fidu objavila video snimak uz koji se prisetila trenutaka koje je provela sa pokojnim dizajnerom.

"Neodstaješ mi Đani Versaće, tvoja intuicija i dela su bile ispred vremena...Tvojoj radnoj etici sam se divila, a tvoja autentičnost je obgrlila tvoju veličinu i predivno obožavano srce koje si imao. Počivaj u miru. 24 godine. Nikada zaboravljen", napisala je Naomi.

Kith for Calvin Klein via Bestimage / Bestimage / Profimedia, TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia Naomi Kembel

Podsetimo, Naomi je 18. maja ove godine postala majka prvi put, a javnost je je iznenadila kada je na Instagramu objavila sliku stopala svog deteta.

"Prelepi mali blagoslov izabrao me je za njenu majku. Tako počastvovana što imam ovu nežnu dušu u svom životu, ne postoje reči kojima bih opisala životnu vezu koju sada delim sa vama, moj anđeo. Nema veće ljubavi", napisala je tada američka manekenka.